Şampiyonlar Ligi Fikstürümüz Belli Oldu

kilit maclar bayern maclari, en önemlisi yenilmemek, ins adam gibi oynarlar savasirlar teslim olmazlar

Bayernden 2 maçta toplam 10 golden fazla yememek gerekiyor ki mental açıdan cokmeyelim

Bence sakin olalim, biz ana hedefimize zaten ulastik o da gruplara kalmakti. Bundan sonrasi bu sene icin ekstra. Hazir olmadigimiz dönemde tek rakibimiz ile oynayacagiz, kazanirsak super kazanamazsak da canlari sagolsun, sonucta Molde'ye karsi oyun olarak ezildigimiz gercegi varken Kopenhagen'in temposuna da yetisemeyecegimiz de net. Onlar Molde gibi kacirmaz ama.

Oldu da yenersek, o moral motivasyon ile puan koparma ihtimalimiz olur az da olsa ManU deplasmaninda. Bayern gün farketmeksizin bizi iki macta da yener, eski Bayern olmamasina ragmen adamlarin futbol stili bize uymuyor. Taktik bilgileri cok fazla.

Hayirlisi, ilk mac herseyi belirleyecek mac olacak ve biz 20 günde Ziyech, Zaha'yi falan hazir edemeyiz, en fazla Icardi kilolarini verir, Tete & Toreirra tam fit olur..

Forumun tiviterda paylaştığı görsele ekledim.

fikstür.jpeg

içerde BJK
içerde Bayern arka arkaya düşüyor 3. maçta

Açın da Bayern'in son yıllardaki CL Grup performansına bir bakın. Adamlar hangi maçta rehavet, yedek kadro, maça asılmama vs yapmışlar daha net görürsünüz. Bayern ile hangi sırada oynadığımızın bi önemi yok.

Tek iyi tarafı ilk maç Kopenhag zayıf takımla iç sahada başlamak olmuş

Galibiyetle başlayıp havaya girmek lazım

Fikstür güzel bence ama kader maçı ilk maç. Umutlanma, belirsizlik, yıkılma her şey mümkün.

Manu en fazla 5 points alır. Biz 8 puanla çıkarız.

Bayernle 3-4 oynamak demek 0 puan demek keşke son maç oynasaydık bi umudumuz olurdu. Formsuzken kopenhagla içerde oynamak iyi oldu ama
Bayern için ilk maç ile altıncı maç arasındaki fark sıfır Bektaş Bey abi.
Adamlar sapık gibi 6'da 6'yı kovalıyorlar. Rotasyonsuz çıkıyorlar 15 puanda olsalar bile son maça.

Geçmiş olsun direk sonuncu olacağımız fikstür gelmiş. Boku yedik kisacasi. 1 puanla sonuncu oluruz.

ben fikstürü begendim. evinde kopenhagi yen önüne bak neyi kötü bunun?

Fikstür kuraya nazaran gayet iyi. Şu performans durumu ile ilk maçı deplasmanda Bayern'le de oynayabilirdik. İlk 2 maçtan 4 puan koparabilirsek ciddi şekilde gruptan çıkma hesabı yapabiliriz.

Almanyada bilet bulma sansi ne kadar acaba?? Almanyada yasayan arkadaslar cevaplayabilirmi

Geri
Üst Alt