Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | ŞAMPİYON INTER

Cevap: Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | Devam Ediyor | St

Sabri Ugan ne güzel lafını kesti İlker Yasin'in :asd:

Cevap: Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | Devam Ediyor | St

Materrazi daha oyuna girmeden çirkefliğe başladı :D

Milito çıkıyor :005:

Eto'yu yollayıp medya balonu Ibra'yı almak hatadır demiştim sene başında. Hakikaten gördük bunu.

Bu sene Barca Villa ile doğruyu buldu ama 80 milyon ve Eto'ya aynı zamanda Şampiyonlar ligine mal oldu bu.

Bırakın bu anti futbol saçmalığını. Sizler çocuğunuza Şampiyonlar Ligi kupası alan takımları sayarken aaaaa bak oğlum-kızım İnter 2010'da defans yaparak mı aldı kupayı diyeceksiniz yada tarihte İnter defans yaparak aldı balığına mı yazacak.

ben cocuklarima GS'nin basarilarini sayarim renktas beni ilgilendirmez diger takimlar.. yanliz goze hos gelmiyor oynadiklari futbol, ayrica futbolculari cok kaliteli olabilir ama sadece kapanarak oynuyorlar.. simdi futbol olarak;

2005 finali, milan-liverpool macimi yoksa bu macmi kaliteli oldu sence?

Mourinho yine kazandı :) seneye Barçanın işi baya zor :)

Dünya Kupasında nadir olacak bir futbol şekli, ayrıca olsa bile kimse kötü, saçma diye tabir edemez. Adam defans yaparak kupa aldı diye o kupa sayılmayacak mı yani? Böyle düşünün. Futbolda kural içinde yok mu defansa çekilmek? Göz zevkini bozabilir ama mantıkla bakınca şuan hangi takım Barcelona'ya karşı oynarsa oynasın defansif çıkar ki İnter 3 forvetle oynuyor bugun. Milito-Eto-Pandev (Muntari)

Euro 2004'ten nefret ederim mesela tam anlamıyla kabustu herkes için öyle:animation:

anti futbol = 3 kupa Daha fazlasıda olabilir . Kurban olurum öyle anti futbola :)

madrid'den 2-2 haberi geliyor sanırım.. 2-2 mi, 2-2 mi gorayyyyyy

Dünya Kupasında nadir olacak bir futbol şekli, ayrıca olsa bile kimse kötü, saçma diye tabir edemez. Adam defans yaparak kupa aldı diye o kupa sayılmayacak mı yani? Böyle düşünün. Futbolda kural içinde yok mu defansa çekilmek? Göz zevkini bozabilir ama mantıkla bakınca şuan hangi takım Barcelona'ya karşı oynarsa oynasın defansif çıkar ki İnter 3 forvetle oynuyor bugun. Milito-Eto-Pandev (Muntari)

Senin gibi düşünüyorum. Barcelona'yı ofansif bir futbolla eze eze yenecek takım tanımıyorum. Çıkın biriniz söyleyin bana. :D

Şimdi Mourinhoyu izleyelim :D

Şampiyon Interrrrr!!!

şampiyon inter :005:

ben cocuklarima GS'nin basarilarini sayarim renktas beni ilgilendirmez diger takimlar.. yanliz goze hos gelmiyor oynadiklari futbol, ayrica futbolculari cok kaliteli olabilir ama sadece kapanarak oynuyorlar.. simdi futbol olarak;

usta pis mis kazanıyorlarmı kazanıyorlar. İnter taraftarları şuan mutlumu mutlu . Adamlar abi kazandık ama göze hoş gelmiyo ya demezler . :) Bu arada maç bitti Kupa İnterin :)

Maçın benim için özeti;
Allah belanı versin Müller,hayvansın Milito.:o

Mourinho bir kupa daha yazdırdı kariyerine. :)

Cevap: Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | Maç Sonucu | Star

Mourinho daha Real Madrid'e gelmeden, salladı Madrid'i. Neyse seneye Villa ve Cesc takviyeleriyle, bitiririz işini. ;) Kimsenin şüphesi olmasın. :)

Cevap: Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | Maç Sonucu | Star

Koskoca bayernde robben dışında kupayı isteyen yoktu.

Böyle bir takım nasıl final oynar:confused::confused:

Tabi ki Liverpool-Milan maçı kaliteli ama defansa çekildi diye de kupa vermemezlik yapmıyorlar. İlerde inşallah bizde bu kupayı alırsak ve böyle defansif alırsak kabul etmeyecek misiniz?

Geri
Üst Alt