Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | ŞAMPİYON INTER

Cevap: Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | Maç Sonucu

Müller öküzü o golü atsa maçın şekli değişirdi

İlker Yasin Sinejder'i Chealse'de oynattı. Orada konuşup duryor. Ciddiye alan olduğunu düşünmüyorum.

Bu ilker yasin çok saçmalıyor canlı yayınlarda. Bu adama bant yayın yapmak lazım ki, yanlışı varsa düzeltsin.:asd:

milito = sylvester stallone.. cok benziyo..:D

su ikisinin resmini koyacak bir renktas ariyorum..

allah insallah(tesadüfen) bizede nasip eder su kupayi birgün....aziz o zaman intahar eder heralde :)

İnter doğru bir futbol anlayışı ortaya koyarak Şampiyon oldu.

Cevap: Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | ŞAMPİYON INTER

Javier zanettiye de şapka çıkarmak gerek.Adam hiç 36 yaşındaymış gibi değil:tiphat:

Cevap: Şampiyonlar Ligi Final | Inter 2-0 Bayern Münih | 22 Mayıs | ŞAMPİYON INTER

İnterli taraftarların sevinçleri bana çok yavan geliyor. Biz o kupayı alsaydık herhalde bernabeu stadı yıkılırdı. :D Umarım ölmeden o günleri görürüm.

allah insallah(tesadüfen) bizede nasip eder su kupayi birgün....aziz o zaman intahar eder heralde :)

Tesadüf, şans gibi kelimeler kullanır yine bu sefer ona popomla değil bütün vücudumla gülerim.:melek::tiphat:

Milito gordukten sonra, Jo halen kendine 'ben forvetim' diyorsa....

anti-futbol kazandı.

ilker yasinde fener bu interi yenmişti dedi. :D Futboldan 1 gram anlamayan adamlar bunlar birde kanal d nin spor müdürü komik.

bu mourinho var ya futbolu benden bile iyi biliyor başka da bişey demiyorum anlayın :D:D:D

Milito yerine Guiza olsaydı İnter'de ne olurdu aceba :asd:

Helal olsun İNTERE kupayı aldı, demekki futbolda topla fazla oynamak bazen işe yaramıyor.. Bizim bir tarihte GÖTEBORGLA oynadıgımız maçta 20 korner atıp , gol atamadan , onlarda 1 kornerle gol atıp bizi elemelerini hatırladım..

Kısaca futbol başta taktik ve mucadeleden geçiyor, tabi birde altın kuralı var

ATAMAYANA ATARLAR .....Pas yüzdeleri İnter 32- B.Munih 68 ...

Olunca bugunku futbolda , degişim oluyor....

Çok pas yapmakta , derde çare olmuyor , netice olmayınca skor bulamasan

yakaladıgını atmazsan, böyle B.Munih gibi husrana ugrarlar....

Bakalım Morınho Real Madrid e gidince ne yapacak , esas imtihan orada..

Şu İlker Yasinde tam FB yalakası, neymiş, FB İnteri geçen sene yenmişde , onun gururunu yaşıyor, behey salak zamanında Manu yuda yenerek tarihe geçtik diye zafer nidaları atmışlardı...Unuttu galiba Türkiyedeki FB in ugradıgı HEZİMETLERİ ....16 dak. sendromu- bu sene şampiyonluk anonsu..

Ona bakarlarsa , bu sene bizi eliyen A.Madrit de UEFA yı aldı....

Biz iyi olsaydık biz finalde olurduk, ( pardon hakem MUSADE ETSEYDİ ):mad:

SAYGILAR...:)..

fft1mm1007005.jpg

221274560419.jpg

Geri
Üst Alt