Şampiyonlar Ligi Finali Çok Mu Uzak?

Şu önümüzdeki maçta Chelsea'yi elememiz halinde şanslı kuralar dahilinde finale çıkabilecegimizi düşünüyorum. Yani Çeyrek finalde olympiakos-manu galibi yarı finalde olası bir athletico madrid ya da dortmund eşleşmesi neden olmasın ? Avrupadaki oyunumuz ve geçmişten gelen avrupai geleneğimiz ortada. Ben Chelsea'yi elersek kura şansıyla final oynayabilecegimizi düşünüyorum ama öncelikle CHELSEA.

çok zor daha 3/5 sene bu ortama alışmamız lazım....

kura şansı biyana senin finale çıkman için dominant bi takım olman lazım,bizde dominant bi takım değiliz an itibariyle önümüzdeki bi kaç sene transferde hata yapmaz ve gerekli yerlere doğru transferler yapılırsa alırız kupayı

Şu yabancı sınırlamasıyla imkansiz bunu ortadan kaldırabilirsek 5 sene içinde yarı finali görebiliriz ama final olmaz sınır kalırsa seneye çeyrek final bile zor bana göre

Babalar gruptan çıkamaz ve bize de kura balıyla dişimize göre rakipler gelirse mesela Dünya Kupası 2002 Türkiye'nin rakipleri gibi işte anca öyle final görürüz. Bunun haricinde 2 maç sonunda Barca , Real , Bayern'i elemeye yaklaşamayız bile.

Geri
Üst Alt