Şampiyonlar Ligi Finali Çok Mu Uzak?

Çeyrek finalde Elazığspor, yarı finalde de Antep ile eşleşip tüm maçları Arena'da oynarsak neden olmasın?

Anlamadığım bir şey var neden medyada orda burda kısaca her yerde final kelimesi geçiyor da kupayı kaldırma kelimesi geçmiyor?Finale kadar geliyorsun da kupadan neden bahsetmiyorsun?

Final derken insanlar oynayip kaybedecekleri briseyden bahsetmiyorlar. Final fiziksel bir yer gibi, orada bulunmak vs. cok ayricalikli.

Deplasmanda bir tokat veya kayseri takımlar cıkmayacak sonucta.

Chelseayi mucize cekilde gecsek bile olympiakos cıkıp orda işi bitirir.

Olympiakos çok daha iyi bir takım oyununu ve hızlı oynuyorlar.

Adam posisyon vermeden manuyu devirdi. Manu iyi olmasa bile bu sene ..posisyonlar ı yok yahu.

Madrid desen, bence gizli favori.

Dortmund belki ola bilir.

Ya abi yapmayın allah askına Chelsea'yi elemişiz Oly'yi mi eleyemeyiz? Begenmediginiz tr ligi 10 kat daha iyi yunan liginden çok rahat eleriz bakmayın manu'yu elediklerine. Manu leş

Bu formla bu futbolla eksik ve büyük zaaflı bölgelerimizle lig şampiyonluğuna ulaşmamız imkansız oldu Şampiyonlar Ligi'nde final uzak değil anca bu şekilde hayal olur bize... Gelecekten Bir Gün Filmi Örnek bize göre.. :)

Chelsea'yi eleyip çeyrek finalde bir Olympiakos yakalayıp yarı finalde bir sürü sakatı olan Dortmund'u bekleyeceğiz falan filan. Önce bi Chelsea'yi eleyelim de.

Deplasmanda 4 maç arka arkaya berabere kalan takım için evet çok uzak.

Ya abi yapmayın allah askına Chelsea'yi elemişiz Oly'yi mi eleyemeyiz? Begenmediginiz tr ligi 10 kat daha iyi yunan liginden çok rahat eleriz bakmayın manu'yu elediklerine. Manu leş

Yunan ligi bizimkinden kötü bencede ama manu leş olsada gol posisyonuna giremeyecek kadarda değil.

O macı izledim ve baya korkucu pergomans sergiledi oly.

Imkansız tabiki değil. Bizde bilmem pendik değiliz herhalde ama favori onlar olur bizim deplasman fobimiz varken. Arenada ama bir denk gelir muthiş oynayıp posisyonları af etmeyip 3-4 atarız o zaman bye bye yunan.

Sen daha kendi ligindeki anadolu takımını deplasmanda yenemeyen Gs'ye, çelsiyi evinde yener diye final planları mı yapıyorsun:gozkirpma:

Ben inanıyorum. Hala lig performansıyla avrupa performasımızı bir tutuyorsunuz. Chelsea maçı 2.devreyi hatırlayın, neden olmasın ? Neden elemeyelim ? Birazcık inansa bizim ruhsuzlar yeter

zor dostum zor anca yabancı kuralı serbest kalır hepsi yabancı çıkarız bikaç sene sonra olabilir

Ben fenerli olsam hiç durmam bu konuyu fener forumlarına taşırdım, hani bizdeki "Antu' dan Enstantaneler" başlıklı benzeri konuların altına. :)

Takım ne kadar kötü deplasman karnesine sahip olsa da, Mancini ne kadar kötü olsa da, Chelsea'yi %10 eleme ihtimaliz ile elersek ve Olympiakos ile eşleşirsek yarı final için %50 şansımız olur. Hadi diyelim yarı finalede çok büyük bir şans ile çıktık.

Bayern

Madrid

Barcelona(PSG)

Gibi 3'lü arasında kalma şansımız çok yüksek. Bu 3'nün arasından çıkamayız.

ligde bile tek deplasman galibiyeti olmayan arena aslanlari cl'de rezil rüsva olabilir sali aksami

2000'de UEFA kupasını aldığımız da, sen Primasına kakasını yapan bir çocuktun Murhan sus lütfen. O zamanlar da, senin gibi kuru kafalar vardı. En çok onlar sevinmişti.

Geri
Üst Alt