Şampiyonlar Ligi Grubumuz Belli Oldu

Valla açıkcası laziolu marselyalı grubada aynı yangın yapılıyordu o kadroyla o gruba kök söktürüp çıktık sağlam orta saha kurarsak farklı olur Biz Avrupa’da her zaman farklı oynayan bir takımız bakmayın elemelerde falan takım ve oyuncularda çok iplemedi maçları gruplar çok farklı geçer oyuncular asılır maçlara orası bir vitrin çünkü

Yıllardır burada söylerim her kura çekilişi öncesi, Bayern gelmesin diye dua ediyordum hep. Bir gün bu lanet olası heriflerle eşleşecektik elbette, bu seneye denk geldi maalesef.

Kopenhag'ı iki maçta da yenmemiz lazım, sonra da United maçlarının bunların son yıllardaki geleneksel mallık dönemine denk gelmesini ümit edeceğiz. Çünkü Bayern iki maçta da saplar bize.

Gesendet von meinem M2101K6G mit Tapatalk

antep grubu hariç hemen hepsinden iyi çekmişiz 4. torba takımı olarak.

burası şl, vardar'la eşleşecek halimiz yoktu

Ula herkesi demişsin bu nasil bilmek oluyo hahaha. Bende yazardim öyle 6-7 takim
mesajlarıma bakabilirsin banko Bayern istedim , 2. torbadan büyük takım gelecekse m.utd gelsin dedim,ama tercihim portoydu tabi , 3. torbadan Kızılyıldız yada Kopenhag , birsürü takım var sonuçta

Bayern den dışarıda 4 ümüzü 5 imizi yer otururuz.. İçerde de 2 3 le yırtarsak kafi..

United la kafa kafaya maçlar olur, muhtemelen 3 er puanı paylaşırız.. Averaj onlarda olur..

Kopenhag dan totalde 4 çıkarmamız lazım..

Bu arada bir bakıma iyi oldu bu grup takımı kenetler birbirine getirir oyunumuzu toparlar

Umduğum fikstür :
1- Bayern (d)
2 - Man utd (d)
3 - kop
4- kop(d)
5- bayern
6- Man utd

Çoktan atmışlardır ama...
images (2).webp

Geri
Üst Alt