Şampiyonlar Ligi Grubumuz Belli Oldu

Takim fiziksel hazir olmaz, starlar daha ritim bulmamisken gidip ilk mactan 5-6 yersek moraller düsmez mi?
Takim oturmuş olsa bile Bayern bize 5 atabilir o deplasmanı kağıt üzerinde 0 yazacağız. Biz form yakalana kadar 5-6 hafta geçer o yüzden diger maçların sonradan olması daha iyi olur bence

1693502573866.png

Bayern'in son 5 senedeki grup performansi. 34 mactir gruplarda yenilmiyorlar, 31 galibiyet 3 beraberlik.
Bizim icin en iyisi bu sene de 18 yapip gecsinler, biz esit sartlarda diger iki takimla kapisalim.

Ben memnunum abi. CL seremonisindeki müzikte GS ve Clujlu topçulardansa GS ve Man Utd topçularının, Bayern topçularının olması daha çok CL gibi hissettiriyor.

Ilk macta bayernden 5 ve üstünü yedigimizde kulübün nasil karisicagini goremeyenleri gormek şaşırtıcı. Neyse yaşayıp görürüz.

Grubu aslinda begendim ama bayern isi cok bozdu

Orada tarihi bir hezimet yasamayiz umarim

Bayern deplasmani son mac olsun. Bayern o maca 15 puanla cikar ve en az hasarla atlatiriz

Abi cidden şurada Manuyu gözüne kestirmeyen adam kendine Galatasaraylı demesin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gruptan çıkmak > Konferans kupası Şampiyonluğu
Bu gruptan çıkmak>konferans ligi şampiyonluğu

Bu gruptan çıkmak <Avrupa ligi şampiyonluğu (hem avrupada kupa kazanıyoruz hemde ligde ikinci olsak bile ertesi sene CL ye direk hemde 1. Torbadan gidiyoruz😍😍)

Görüntüde çok zor grup ama sezon biterkenki oyunumuzu oynayabilirsek 2.'lik bile ihtimaldir.

Geri
Üst Alt