Şampiyonlar Ligi Grubumuz Belli Oldu

Onlar da fazla atıyor takım oturmadan gitmeyelim derim. Old Traffordumu alayım
Copenhagın 3.maça gelmesi dışında sıranın çok bir önemi yok bence bayern her türlü çok atıyor zaten ama copenhag ile 3.maçta oynayalım ki hazır gidelim.

Gaza geldim.
Battle for 2nd between us and Galatasaray. They got a lot of tricky players, Zaha/Ziyech/Mertens/Icardi. It can be a banana skin. But this is what the UCL is about. Big European nights, all 3 teams great cities.

Ne bekliyorduk anlamıyorum ki burası şampiyonlar ligi, hem katılmak istiyoruz hem zor kura diye ağlıyoruz. Moldeyi de biraz şansa frikik golleriyle eledik kura şansı da gelsin oldu başka ? İyi hazırlanıp ona göre takviye yaparsak manuyu yenmek imkansiz değil, 3. Olup uefaya gitmek de ideal

Hayırlısı olsun

Biz Galatasarayız Bayern'e saygı duyarım ama Manu bizden korkmalı çekinecek hiçbir şey yok daha önce yendik yine yeneriz

Kopenhag'ın ise grupta hiçbir şansı yok

Beyler siz böyle yorumlar yaparsanız, statta yenilmek için sahaya çıktığımızı düşünürseniz oyuncular nasıl motive olacak? Zaten yenilmemizi bekliyor taraftar diye düşünmezler mi? Ben sahaya çıksam, taraftar korkmuş olsa ben de oynamam. Zaten herkesin yenilgi beklediği bir maçta futbolcu olarak niye kendimi ekstra yorayım?

Galatasaray taraftarının en inançlı taraftar olması gerekirken hem de. Sanki yenmeyeceğimiz takımlar. Güvenin arkadaşlar. Real'e kök söktürdüğümüz zamanlar da oldu. Niye o zaman yine bu zaman olmasın?

1. torbadan gelebilecek en kötü takımlardan geldi
2. torbadan gelebilecek ortalama bir takım geldi
3. torbadan gelebilecek en kolay takım geldi bence

7/10 bir kura

F grubu ölüm grubu.
A,C,G arasinda fark yok. 3.olup UEFA'ya gitmek icin ideal.
B,D,E,H gruplarinda 2.olma ihtimalimiz oldugu gibi rezil rüsva olmak da vardi.

ben futbolcular yerinde olsam anormal gaz olurdum valla

Gruptan 10 milyon Euro koparsak harika olur. Birde bir üst tür şansı doğarsa dahada harika olur. Maçlar sahada oynanır. Takım bir an önce ritmine kavusmali

Screenshot_20230831_201621_X.webp

grup çok zor ama cl zaten burası. man utd ile uzun zamandır oynamadık , sonuçtan bağımsız olarak old trafford'a tekrar gitmek ii bi deneyim olacaktır kulüp için. bayern kane ile birlikte şu an dünyanın en güçlü takımı olabilir, bardakcıyla fln karşılarına çıktığımızı düşününce aşırı zor olacak o maçlar umarız facia yaşamayız. sonuç itibariyle kopenhag'ı alt etmemiz gerekiyor, daha ötesi için şans yanımızda olmalıdır

Şaka yapmıyorum arkadaşlar.
Uyum sorunu aşılırsa bizde bizim oyuncularda balon değil yani. Zaten bu isimlerle bir halt yemeyeceksek bir daha hiç zahmet etmeyelim.

Ekli dosyayı görüntüle 218025
Bayern'in son 5 senedeki grup performansi. 34 mactir gruplarda yenilmiyorlar, 31 galibiyet 3 beraberlik.
Bizim icin en iyisi bu sene de 18 yapip gecsinler, biz esit sartlarda diger iki takimla kapisalim.
O zaman çare bu tarz istatistikleri soyleyerek, aynı gün seriden eden spikerin birine maçı anlattirip 3 puanı almalıyız.

Geri
Üst Alt