Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi | CANLI | NTVSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@BurakuAs: Fenevbahçenin Şampuanlar Liginde'ki Muhteml Rakipleri:

Clear Mean

Dove Mean

Nıvea For Mean

Head Shoulders

Loreal Elseve

Elidor

Blendax

Hobby

:asd:

FENERBAHÇEMİZ FİFA 15'€™TE | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi

vcxvxc.png

benfica basel Galatasaray maribor kurasının çıkma şansı %5 bile değil olmuyacak duaya amin bence daha rastgele tahminler grup istekleri filan yapalım

Bir buna baktım ;

BwFF435CQAEnItB.jpg

Bir de buna:

BwFF5eTCYAERcAk.png

Sonra güldüm bir süre... Vay be dedim...

İyi ki GALATASARAY'lıyım...

son torbadan ludagoretz gelmesin. ne yapcağı belli olmuyor. geçen sezon UEFA Avrupa ligine 4.torbadan katıldı ama grupda lider bitirdi. lazioyu eledi. sürpriz bi takım. maribor u tercih ederim

1. Den atletico daha oturmadan onun gelmesi iyidir

2. Den de zenit ,cska uygundur kar kis demeyin bizim lig gibilee top oynadiklari yok

4. Dende monaco gelsin tigre yide madrid alir zaten

Zor.gibi gozuken kolay bi grup olur..gobemizi kasiriZ

Liverpool ile zaten eşleşemeyiz de Chelsea-Man.City ve PSG-Monaco örneklerinde haklısın, o konuyu hesaba katmadım. Ama böyle eşleşmeler de bu oranı genel olarak çok fazla değiştirmeyecekler. Yine %16-21 arası bir ihtimal var.

bosverelim yuzdeleri

CL Time <3

gelsin gelecejse gecen senenin grubu

.eser geceriz em kotu 3. olup el i kazaniriz

Şl'de kolay grup yok derler ama kura şansı bu sene çok belirleyici olucak.Geçen sene grup zordu ama en azından Drogba vardı bu sene zor kura çekersek şansımız yok gibi.

Özellikle 4. torba da Roma, Monaco gibi takımlar var.2. torbadan da City, Dortmund, City sıkıntı.

1. Benfica/porto/arsenal

2. Basel/zenit/shaktar

4. Roma/monaco haric hepsi olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kızmayın ama 1.gruptan inşallah Barcelona gelir.Canlı olarak Galatasaray-Barcelona maçlarını izlemek istiyorum. Messiyi istanbulda görmek istiyorum :D Dünya'ya kaç kere geliyoruz.

Birinci torbadan: Benfica/Arsenal/Porto'dan biri

Ikinci tornadan: Schalke/Shakhtar Donetsk/FC Basel/Zenit St. Petersburg'den biri

Dorduncu torbadan: Malmö/Ludogorets/APOEL Nicosia/BATE Borisov/Maribor'dan biri

gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt