Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi | CANLI | NTVSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim çıkar bilmemde real madridi artık istemiyorum yeter kafadan 2 maç sıfır puan yazıyoruz üstüne averajımızıda eksiye düşürüyorlar kabus gibi takım :(

Kura bugün haberimiz bile yok.

Her kura çekiminde en az 1 hafta önceden heycan başlardı.

Oturur arkadaşlar ile kendi kendimize kura çeker muhabbet ederdik rakipler hakkında ama şu an nötr durumdayım.

Bizde heycan bırakmayan lar utansın.

Takımımız içinde hayırlısı olsun.

Ben Rastgele kura cektim.Porto,Zenit,GALATASARAY,Ludogorets Çıktı.Gercekte kim cikicak acaba? izlemesi heyecanli ve zevkli oluyor.Bugun 18.45 de cekilecek kuralar bilginize.

bu sene drogbamız yok, gecen sene SL de farkını ortaya koyuyordu. bu sene pek beklentim yok açıkcası

Bir de fantezi grup yapalım; çok ufak (!) sıkıntı yaşasak da bol bol gerçek futbolcu görürüz dünya gözüyle en azından :D

FC Barcelona

Manchester City FC

Galatasaray

AS Monaco FC

Kura cekimi 16.00 da degilmiydi?

Ciddi ciddi 18.45 mi?

16.00 da dersten cikiyorduk ta, kaciricas diye uzuluyodum,18.45 ise cok cok iyi olur.

4.torba çok kritik diğer iki torbada hepsi bizden iyi takımlar eğer oradan roma veya monaco gelirse diğer iki torbada ne gelirse gelsin ciddi sıkıntı

Benfica

Basel

Ludogorets

Lokum gibi kura :)

Hissim

Barca

Schalke

Anderlecht

porto-shaktar-biz-anderlecht böyle bir grupta birincide olabilirsin sonuncuda umarım böyle bir grup gelir hepsi denk takımlar gücümüzü daha iyi test ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt