Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi | CANLI | NTVSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birsey soracagim ntvspor varmiydi acaba en son fenerin cl kura cekimine katildinda yoksa sadece ntv vardi ozamanlar ?

Geçen sene kurayı unutmuşum, öyle Kadıköy'de gezerken elektronik eşyalar satan dükkandaki tv'den 5-10 kişilik meraklı kalabalıkla beraber izlemiştim, kimse birbirini tanımasa bile ayaküstü fena goygoy dönmüştü :asd:

İlk çuvaldan B harfiyle başlayan biri gelir , 4'ten de M harfi olacak .2 için Zenit Shakhtar diyorum.

bu fenerlilerin bize balli demesi ironi gibi bişey. geçen sene real juventus geldi. juventusu geçince juventusu mersin yaptilar. bal diyince bunlarin uefada yaptigi yari final geliyor. lazio ve plzeni eledi herifler. benfica gömçürdü.

Real gelmesin sıktı valla ya farklılık olsun Bayern gelsin, Barca gelsin ancak son torbadan kötü gelsin

Bizim olduğumuz kura topu kaybolursa ne oluyor beyler aklıma takıldı? Cl dışı kalmıyoruz dimi öyle bir durumda .İnşallah düşürüp kaybetmezler bizi :(

d-smartta NTVspor göstermiyor :( 77 smart spordan izliyorum. sanırım verir. olmadı UEFA dan izlerik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt