Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi | CANLI | NTVSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Torbadan kolay rakip çekersek, 2. torba ve 4. torbadan gelenlerinde ondan puan koparma ihtimali doğar güçlük yaşarız.

İlk sene çok kolay bir grup çektik.Manu yedeklerle falan geldi de gruptan zar zor çıktık.2.sene Drogba ve Sneijder'in etkisiyle çok zorlu bir gruptan güçlükle çıktık.Bu sene Drogba yok,geçen seneki gibi güçlü bir grup çekersek işimiz zor.

Artık Real gelmesin de 1. torbadan kim gelirse gelsin.

1. Torbadan kolay rakip çekersek, 2. torba ve 4. torbadan gelenlerinde ondan puan koparma ihtimali doğar güçlük yaşarız.

Kesinlikle bende bu mantıkdayım. Örneğin ilk torbadan Benfica gelirse 2. ve 4. torba takımlarının onlardan puan çıkarma şansı Barcelona'nın, Bayern Munich'in gelmesine göre çok daha yüksek olur, karmakarışık bir ölüm grubu olur. Bu sefer Benfica bize gıcıklık yapıp 2 maçta 1 puan verirse 3. bile olamayabiliriz. En temizi herkesi ezip atacak bir 1. torba takımı, bizim dengimizde bir 2. torba takımı ve zayıf bir 4. torba takımı.

barcelona

dortmund

gsarai

monaco

dream pot :ask:

Geçen seneki gruptan daha zor olmaz sanırım ben beklemiyodum o gruptan çıkmamızı

Ama drogba gibi bir gerçek vardı takımda

Bu sene daha zayıf bi gruptan çıkamayabiliriz güç kaybettik çünkü

Bu arada fenerin torbası noldu :D :D

Benfica / Porto

Basel

Galatasaray

Steaua / APOEL / BATE Borisov

Bu gruptan lider çıkarız büyük ihtimalle.

Evvet bayanlar baylar 28 Ağustos Perşembe kuralar çekilecek tahminlerei alalım

Benfica

Shaktar

GALATASARAY

Monaco

Arsenal daha forma girmedi, 2-3 maçla sınamak mantıksız. Ama savunmaları gerçekten kötü.

Benfica

Basel

GALATASARAY

Celtic

Basel ve celtici rahat yeneriz bence . Benficayıda içerde yenip deplasmanda puan ala biliriz.

Lokum gibi kura :DD

buna benzer bir konu yokmuydu? bulamadım bulan varsa link atsın birleştireyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt