Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi | CANLI | NTVSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
166eydx.jpg

Maalesef 2010/2011 ve 2011/2012'in berbat katkilari bizi 3. torbaya sokuyor. Seneye 2009/2010'in 10.000 puani dusucek ve onun yerine gelecek sezonun puanlari eklenecek. 10.000 az puan alirsak onumuzdeki sezon, banko 4. torba olur 2 sene sonra. Ve, simdi cok uzak gorunsede, 2/3 sene icinde su iki kotu sezonumuzun puanlari dusecek ve insallah iyi bir iki sene daha gecirdigimiz muddetce, 2. torba sansimiz olacak :).

Bir FB'ye bakmadan edemedim:

aer574.jpg

Bunlarin hali tam berbat. Onumuzdeki sezondan sonra 41.000 12.500 dusecek ve 5 senelik period icinde 30.000 puan'a filan kalacaklar. Banko 5. torba demekter bu. Besiktasin bile altina dusecekler. Listede 80. olurlar. Sanslilarsa.

Ben de diyorum acaba ne zaman 2. torbaya yükselecez.3.'nün sınırındaymışız.:disgust:

Porto-Arsenal-Benfica-Çelçi

Şalke-Yuve-Bezel-Senit

GALATASARAY

Ander-Salz-Steau-Apoel-Borisov

Önceki 2 sene ilk torbadan grubu süpürebilecek bir takım gelmesini istiyordum ve nitekim geliyordu.

Bu sene daha denk bir takım istiyorum. Zira bazı takımlar var ki onların olduğu grupta rahat 1.liğe oynarız.

Arsenal i istiyorum 99 da Kophenag ın bir rövanşını hakkediyorlar :D

Grup yapmıcam fakat bilmeyen arkadaşlara bu puanlar geçen seneki veya sezonki başarılara göre değil son 5 yılın başarısına göre veriliyor ve son 5 yıla bakarsak 3 senemiz boş 2 senede iyi puan toplamışız bu senede gruptan çıkmamız durumunda 2. torbaya yaklaşabiliriz ama ortalama alınıyor yani şöyle düşünürsek 3 sene 0 çekip 1 sene çeyrek 1 senede 16 takım arasına kaldığımızı bu istikrarla gidersek seneye 2. torbayı zorlayabiliriz 3. sene sonundada 1. torbaya yaklaşmış oluruz.

Hayal kurmaya gerek yok. Biz her sene 3.torbanin son takimi veya sondan bir önceki takim oluyoruz. Bizim minimum 2-3 sene daha Sampiyonlar Ligi veya UEFA'da basarili olup 3.torbanin basina yerlesmeliyiz..

Hayal kurmaya gerek yok. Biz her sene 3.torbanin son takimi veya sondan bir önceki takim oluyoruz. Bizim minimum 2-3 sene daha Sampiyonlar Ligi veya UEFA'da basarili olup 3.torbanin basina yerlesmeliyiz..

Bizim yerimiz 2. torba,2 sene sonra 2. torba da olucaz çok saçmalamazsak.

chelsea => gönlümden geçen

basel

GALATASARAY

anderlecht

bayern münchen => gerçekte olan

shaktar donetsk

GALATASARAY

celtic

Aslında artık 4 dışındakiler pek farketmiyor, ki 4.torbaya da her yıl güçlü yeni takım geliyor bir iki tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt