Üye Görüşü Şampiyonlar Ligi Gruplarından Çıkabilir miyiz?

Manu'yu yenersek son maç kazanmak zorunda olan bir Kopenhag ile oynayacağımız için işimiz bir nebze daha kolay olacak. Ama Kopenhag'ın nedense Bayern deplasmanından beraberlik kopartabilme ihtimali de hiç az değil.

Bayern gün gectikce gücleniyor. Zorlansa bile Bayern net kayipsiz gecer o maci bence

Tam bizlik bir kaos sonucu olmaz mi

1699969952530.webp

Manu maçı kritik falan değil bence Manuya yenilip kopenhagı yensen bile çıkarsın kimsenin bayernden puan alması imkansız.
Açıkçası matematiksel öneminden daha ziyade moral yönünden çok kritik görüyorum Manu maçını. Eğer üç puan ile ayrılır isek en kötü Avrupa'ya gitmeyi garantilemiş olmak çok ciddi bir motivasyon sağlayacaktır diye düşünüyorum.

Para ve prestij açısından CL’den devam etmeliyiz. AL olursa ona da eyvallah ama hedef CL’dendevam etmek olmalı. Bizim içerde Manu ile oynayıp Kopenhag’ın Münih’e gitmesi avantajımız. İstediğimizi alırsak son maç kazanmak zorunda olan onlar olacak. Bayern puştluk yapmazsa iki beraberliğin bizi son 16’ya taşımaya yeteceğini düşünüyorum.

Açıkçası 3. olup Uefa'da yoluma devam edeceğime

Grupta ikinci olup 9.600'ü kasaya koyup bir sonraki turda Allah kerim demeyi isterdim

Acikcasi Avrupa Ligine bakildiginda orada da Leverkusen Bayern'den bile üstün bir futbol oynayan takim agir favori bence orda Liverpool Atalanta gibi takimlarin üstüne bir de SL de 3. olan takimlar katilacak.

Avrupa Ligini kazanmak cok cok zor bir is bana göre kura sansiyla SL Ceyrek Finali daha gercekci bir hedef

Bir Galatasaray forumunda böyle konu açmak bile ayıptır.
Biz tek ihtimali olan bir takımız.

Manuyu yen
Kopenhagla berabere kal
Formülü ile çıkacağız

Matematiği, istatistiği bir kenara koyup buraya kadar getirmişken bir şekilde çıkmak lazım aksi hayal kırıklığı olur.
İnanılmaz reputation kasacağımız, genç oyuncularımız ile bitik oyuncularımızın değer kazanacağı ve elde edeceğimiz performans gelirleri ile bu sezon oyuncularımızı neredeyse bedava oynatmamıza olanak sağlayacak bu olay hele bir de son 8 olursa olacakları düşünemiyorum.

Her türlü son maça bağlı bir eşleşme. Kopenhag gitsin Bayern'i yensin, Manu da bizi yensin.

Yine son maça kaldık.

Puan eşitliğinde ikili averaj mı genel averaj mı geçerli? En son ikiliydi de değişti mi?

Geri
Üst Alt