Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kopenhagın bizi yenmeye çalışması bizim işimize gelecektir. Adamların tek iyi yaptığı komple takım halinde defans biz oraya galibiyet için gidersek bizim için çok daha sıkıntı olur.
Valla City ve Madrid dışındaki 1.leri de zorlarız gibi geliyor, süpriz birinci sayısı fazla da olabilir bu arada. Bir Sociedad, Porto, Lazio, Feyenoord kıstırma olasılığımız çok fazla, çeyrek final hayal değil. Barcayla bile kafa kafaya oynarız.Gruptan 2.olarak çıkıp son 16'da diğer gruplardan gelen birinci takıma elenelim, en hayırlısı bu olur gibi.
Hem bu sayede cebimize ekstra +10 Milyon € girer hem de yatırımların karşılığını bir nevi almış oluruz CL'de gruptan çıkmayı başararak.
AL'de de kazık takımlar var. Bize en son Barcelona çıkmıştı gruplarda birinci olmamıza rağmen. Bu sefer köprünün öbür tarafında olacağız ama bu sefer de gruplarda birinci olan Lever falan çıkabilir karşımıza. Hem ilk turdan eleniriz hem de küçük bir para kazanırız CL'ye göre.
Yok biliyorum zaten, ben sadece en kötü ihtimali düşünerek yola çıktım.Valla City ve Madrid dışındaki 1.leri de zorlarız gibi geliyor, süpriz birinci sayısı fazla da olabilir bu arada. Bir Sociedad, Porto, Lazio, Feyenoord kıstırma olasılığımız çok fazla, çeyrek final hayal değil. Barcayla bile kafa kafaya oynarız.
çeyrek demek 20m avro demek. oyşh negzel olurduValla City ve Madrid dışındaki 1.leri de zorlarız gibi geliyor, süpriz birinci sayısı fazla da olabilir bu arada. Bir Sociedad, Porto, Lazio, Feyenoord kıstırma olasılığımız çok fazla, çeyrek final hayal değil. Barcayla bile kafa kafaya oynarız.