GSC Haber Şampiyonlar Ligi Kadro Bildirimine 2 Gün Kaldı

Sizce bu tarihe kadar gerekli yerlere transferler yapılacak mı?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Tüm kulüpler, Şampiyonlar Ligi kadrolarını en geç 2 Eylül Salı günü saat 24:00 itibarıyla kaydettirmek zorundadır.

2025-26 Şampiyonlar Ligi'nin lig aşaması kura çekimi, 28 Ağustos Perşembe günü Monaco'da yapılacak.

Kura çekimi, İngiltere saatiyle 17:00'de (BST) başlayacak ve 2024-25 sezonuyla aynı prosedürü takip edecek. Bu sezon, 36 takımlı lig formatının ilk kez uygulandığı sezondu.

Kura çekimine, lig sıralamalarıyla doğrudan katılan 27 takım, geçen sezonun Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi şampiyonları, ayrıca eleme turlarından gelen 7 takım dahil olacak.

Takımlar, UEFA kulüp katsayılarına göre dört torbaya ayrılacak.

Kura çekiminde, önce 1. torbadan başlamak üzere her takım tek tek çekilecek. Daha sonra, UEFA'nın otomatik yazılımı yardımıyla her takıma sekiz rakip belirlenecek.

Her takım, dört farklı torbadan ikişer takıma karşı (biri evde, biri deplasmanda olmak üzere) toplam sekiz maç oynayacak.

Aynı ülkeden takımlar birbirlerine karşı eşleşemeyecek, ayrıca bir takıma aynı ülkeden ikiden fazla rakip verilmeyecek (örneğin İtalya’dan en fazla iki takımla eşleşebilir).

Bu prosedür, 36 takımın tamamının fikstürü belirlenene kadar devam edecek.

Maç tarihleri ve başlama saatleri içeren Şampiyonlar Ligi fikstürü ise en geç 30 Ağustos Cumartesi günü yayımlanacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde! - Yurttaş Haber

Kaleci yok , Baris gidecek , orta sahada alternatif yok , sag bek yok

1756037468528.webp

Ben hayir dedim ama olurda alirlarsa büyük ihtimal cuesta vari herifler toplarlar acele acele

Yonetime güven ustad. Gereken takviyeler yapılacaktır
Benim ŞL'den beklentim kalmadı. O maçlarda rotasyon yapamayacaksın. Yine lig maçlarında rotasyon yapma şansın olacak o da kulübende adam olursa. ŞL'yi geçtim artık lig için rotasyona sokabileceğin 4 tane çivi gibi adam şart.

sen git temmuz 1 de sane açıkla arkasından bonservisli osimhen al ama transferde sınıfta kal yine avrupada eksik bırakacaklar bizi..

Taraftardan başka kimsenin Avrupa'yı önemsediğini düşünmüyorum. Okan hoca muhtemelen elensekte ligde 4 de 4 yapsam diye ellerini ovuşturuyordur.

Her sene aynı şey.

Transferler hiçbir zaman yetişmez Avrupa’da patates oluruz. Biri geç gelir ah deriz keşke kadroda olsaydı her şey farklı olurdu.

Yine son saniye çingene pazarına düşenleri bekleyip, bize bisey düşmeyince panikle 5lik oyuncuya 15 verecekler. Şaşmaz

Ne yazık ki, başarılı bir performans için bu seneyi de pas geçtik..

Katılım parasını alır, 3 - 5 puan toplar, boyumuzun ölçüsünü alırız..

Kafa yapıları, zihniyet değişmediği sürece Dursun - Okan gider, x - y gelir aynı sefillik devam eder..

Rahmetli M.Cengiz zamanında almayı beceremedikleri bir forvet yüzünden, tarihin kolay CL grubunda, maçlara Eren Derdiyok'la çıkmış, 4 puan alıp 3.olmuştuk..

Sagbek yok, ortasahamiz heran perte çıkıp Kaan Berkan tandemi olabilir. Stoper yok. Kaleci yok. Biz ne yapacagiz

Sağ bek, orta saha alınması şart.
Tekrar değinmek istiyorum, İlkay transferi sadece bir oyuncu transferi olmayacak. İlkay futbolu bıraktığında teknik direktör olacaktır. Arteta örneğinde gördüğümüz gibi Guardiola'nın yanında biraz zekası olan dehaya dönüşüyor. İleride en önü açık teknik direktörlerden biri İlkay, diğeri de Rodri olacaktır. İlkay'ın Galatasaray'a kazandırılması gerekiyor.

Kaleci sağ bek ve 10 numara almazsak bu sene de avrupadan bir cacık olmaz. Ben şahsen umutlu değilim. Her zaman aynı şeyler oluyor..

Kayseri galibiyetiyle(umarim) transfer konusunda taraftar alevlenecek.

Hayirlisi, beklentilerim ve sezona dair umutlarim (avrupa icin) epey azaldi

Geri
Üst Alt