GSC Haber Şampiyonlar Ligi Kadro Bildirimine 2 Gün Kaldı

Sizce bu tarihe kadar gerekli yerlere transferler yapılacak mı?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hatipson'un kıymetini bilmiyorsunuz milletin günahına giriyorsunuz kel diye Btc'yi aşağılıyorsunuz

Sonra transferler niye gecikti

Kul hakkı yiyorsunuz kul

Kaleci işi hala nasıl çözülemiyor anlamıyorum. Liste başı isimlerle bu kadar vakit öldürülmesi de garip. Bir orta saha transferi şart oğlu şart. Akanji ve Singo transferleri gerçekleşirse geri hat kapanmış oluyor.

Kısaca toplamda en kötü 4 transfer yapılması gerekiyor.
Yonetim " taraftar cildirdi edersonu istiyor" diye bagiran kitleden korktugu icin orada takildi kaldi.

Lammensya da benzeri isimler cok yazildi. Alip koyman lazimdi.

Yav taraftar bugün böyle der yarın başka şey söyler. Bu kadar taraftar etkisinde kalmak da ne bileyim
Sirf taraftar demekte dogru olmaz, ordan baslayip medyada takilan parazitlere kadar demek daha dogru aslinda.

Yonetim direkt baskan degil kastim ya da spesifik isimler ama transferde sahis degil "yonetim" sonucta. Gunun sonunda da iyisi kotusu de baskana yazar diye bir duzenims durum var.

Cunku mesela gunun sonunda ne cikti ortaya , baskan o maasi vermek istemiyor- ki iyiki bu sekilde bakmis. Fakat 1.5 aya yakin neredeyse bu isme de takilip kanilmasi cok garip. Belki surec sonunda da mecbur kalacaksin belli degil hala.

Taraftari normalde hic dinlememeleri lazim zaten transfer ozelinde. Senin sportif AS ceket tayfada futboldan gelen insanlar da olmali. Bunun eksigini cekiyoruz bence biraz.

bu aksam Allah korusun Psg ve Barca gibi takimlar gelirse o zaman filan da kaleci alacagiz diye acele etmesinler Gunay ile gireriz CL'e

bugunu saymasak 4 gun
son gunu saymasak 4 gun kaldi

kaleci gelir sadece bu dört günde. Diğer transfer hamleleri lig için yapılacak fırsat mırsat işi.

Kaleci şart oğlu şart ,günay iki hatalı gol yese tüm sene çöpe gider,moralide çöker ,arkasında adam bile yok sakatlığını cezasını geçtim

kaleci + orta saha ( zaniolo veda ) kapatalım transferleri artık önümüze bakalım.

Stopere gerek yok, 3 tane kapı gibi stoper, 2 tane genç ve yetenekli stoper, 1 tane de joker stoper var. Sağ beke de gerek yok, Sallai Jelert ve Singo yeter. Kaan da yine joker. Kaleye 2003 kuralına uygun bir kaleci olmalı. Kaua Santos uygun, direk ilk kaleci olmasına gerek yok Günayla dönüşümlü olur. Cuesta gönder, Yusuf gönder, Zaniolo kalmalı. Alın size 2 genç toplam 14 yabancı.

Geri
Üst Alt