Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi | beIN Sports Haber | CANLI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UCL havası bambaşkadır
Bunu unutmayın
Yok şu kadar yeriz yok şuna eleniriz
Geçelim bunları
Realite sınırları içinde olalım.Real Madrid'i zamanında 3-2 yenen bizdik
Ayrıca bernabeu cup ta şov yapan da bizdik
Ne olacağı hiç belli olmaz ;)

ismi belki daha büyük gözüküyor ama ben 3.torbadan Leverkusen geleceğine Valencia gelsin isterim. Leverkusen bize acayip ters takım. Ön tarafı falan bizimkileri dağıtır. Valencia bize daha uygun.

Gecen senelere baktigimizda kucuk bir ihtimal bile olsa cikabilecegimiz gruplara dusme ihtimalimiz oluyordu. Bu senenin kura-cekimi farkli. Hicbir sekilde cikabilecegimiz bir grup ihtimali yok. Hem avrupa(dunya) futbolunun gelismesi hem bizim gerilememiz. Su anda yonetildigimiz gibi yonetilmeye devam edersek bir kac yil sonra SL icin eleme oynamak zorunda kaliriz ki, bu Turk takimlari bir daha-SL yuzu goremez anlamina geliyor.

EDI6JqeW4AAbl4N

ismi belki daha büyük gözüküyor ama ben 3.torbadan Leverkusen geleceğine Valencia gelsin isterim. Leverkusen bize acayip ters takım. Ön tarafı falan bizimkileri dağıtır. Valencia bize daha uygun.

Hizli top oynayan hemen hemen her takim bizi yamultur CL de. Nerede yavas nerede duragan top oynayan takim varsa tam bize göre olur.

Leverkusen bizi havada karada parcalar o hücum hattiyla. Ön taraflari ucuyor resmen, Havertz Bellarabi Bailey Demirbay Volland falan bunlar bizimkilerin basini döndürür. Keske orta sahamizda Aranguiz gibi biri olsa, bayiliyorum böyle savasci dinamik orta saha oyuncularina.

3. torbadan umarim Salzburg veya Zagreb cikmaz. Bizimkiler bunlari kolay rakip olarak görür ve deplasmanda onun yüzünden iyi bir tokat yeriz.

O torbadan en iyi rakip Olympiacos olur. Yunanlar diye bizim oyuncular daha hirsli olabilirler ve kafa kafa bir eslesme olur.

Zenit, Benfica, Dynamo Zagreb, Galatasaray

Boyle bir gruba dusersek fazla rezil olmadan tamamlariz. Belki 3. bile olabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt