Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve ne durumda bilmiyorum ama Atletico cikarsa bu sefer ezer gecer bizi

İki sene aşağıya inip bir sene yukarı yapıp sonraki 4 sene dibe batıp sonra bir sene aynı noktaya dönmek anlamına da gelebilir bu söylediğin. Tabi ki aynı yerde saymayı istemez kimse zamanla daha yukarıda olmak ister. Ama sen minimum aynı yerde kaldıkça olur bu. Baktığın zaman bazı takımlara porto benfica sporting ajax psv gibi takımlara her sene ortalama aynı yerdeler. Bir sene geliyor bir performans veriyolarlar kupa kazanıyorlar. Düzenli olarak her sene kupa kazanıyorlar mı? Hayır.

Sen her sene burada olmayı bünyeye bir yerleştir önce ki zamanla basamakları çıkasın... burada kilit kelime zaman... biz her sene bir kadro yakaladığımızda çeyrek final yapalım yarın final yapalım kupa alalım moduna giriyoruz. Ama bu çok büyük bir şans demektir. Onca paralar harcayan psg bile yıllarca bir noktadan öteye gidemedi. Geçen sene bir ivme ile kupayı aldı...
Hocam Ş.Ligi başarı kriteri kupa zaten değil, çeyrek final bile 10 küsür senede bir oluyor, benim başarı kriterim şu: Ş.ligine düzenli katılım, elemelerde basit takımlara takılmaya hayır! grupta da bu sezon olduğu gibi mutlaka en az 1 tane kalburüstü takımı yenmek ve ilk 24 e RAHATÇA KALMAK, bunun dışında zaten Avrupa ve Konferans ilgi oynarsak oralarda hedef direk en az çeyrek finaller seviyesi olmalı. Şimdi bu bağlamda geçen sezon büyük hayal kırıklığıydı

Juventus gelsin karlı bir hava da oynayarak eleyelim, tarih tekerrür etsin.

Hocam Ş.Ligi başarı kriteri kupa zaten değil, çeyrek final bile 10 küsür senede bir oluyor, benim başarı kriterim şu: Ş.ligine düzenli katılım, elemelerde basit takımlara takılmaya hayır! grupta da bu sezon olduğu gibi mutlaka en az 1 tane kalburüstü takımı yenmek ve ilk 24 e RAHATÇA KALMAK, bunun dışında zaten Avrupa ve Konferans ilgi oynarsak oralarda hedef direk en az çeyrek finaller seviyesi olmalı. Şimdi bu bağlamda geçen sezon büyük hayal kırıklığıydı
Geçen sezonun hayal kırıklığı olduğu doğrudur. Kapılan rehavetlerden 3-0 dan 3-3 w gelen maçlar. Kırmızı kartlar vs. Her maçın kendi hikayesini de göz ardı etmemek lazım ama genele vurduğumda öyle. Ama bu noktalarda her sene olmak da başarısızlık değildir.

Üstteki yorumuma devam, geçen sezon Ş.ligine skandal şekilde giremedik ve devamında Avrupa ligi'nde de başarısız olduk, işte tam burada benim demek istediğim şu, bu sezonki Ş.ligi performansını geçen sens gerçekleştirip bu sezon bambaşka bir serüven konuşuyor olmalıydık çünkü kadro yapısı ve edindiğimiz tecrübelerin karşılığı bu olmalıydı. Ama bu sezon geldigimiz noktada ıkına ıkına son 24e kaldık ve eğer en az 2 tane top class transfer gelmezse yüksek ihtimal eleneceğiz. Halbuki bu sezon daha güçlü olmalıydık. İşte benim standart anlayışım bu.

Aynen oyle duzenli katilim cok onemli.

Lig asamasinda ilk 16’ya kalmak ve sonrasinda bir tur gecip KO’ya kalsak, her 3-4 yilda bir ceyrek final gorsek tamamdir.

Atm liverpool cl nin meşhur eşleşmesi hep
O yüzden juve tot tarafı çıksın amin ecmain

Juventus kotu oynuyor bu yuzden sanslar yuzde 50-50 Atletico da ciksa cok iyi degiller ama yuzde 60 onlar favori olur

Bir tahmin yapmam gerekirse bence juve ve liverpool cikacak

1769684306534.webp

1769684373391.webp

En kötüsü ne biliyor musun gelecek sene 15 puan silinecek, katılamadığımız için bir sonraki sezonda olan o "boşluk" yüzünden gene dördüncü torbada olacağız.

Avrupa'ya gitmemek bizim gibi takımlar için felaketten başka bir şey değil. Konferans bile olsa gitmemiz lazım. Puanlar şart.

kura çekimlerinde lig periyodunda karşılaşmış ise diğer olası rakip takımın öncelik hakkı varmış diyorlar.

Benfica ya inter , bize de juve düşer o zaman heralde böyleyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt