Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_0272.gif

Çekebileceğimiz en iyi takımı çektik bu arada atletico bunlardan 50 gömlek daha iyi takım tabi yine de yeneriz diyemiyorum ama juventus berbat bir takım

tabii öyle çok baskın değiliz ama kadro olarak net şekilde önümüzde olmayan bir ekip.Zamanında eşleştiğimizde Juve mesela net favoriydi ancak burada öyle bir durum yok 51-49 biz derim ben

Juve, Atm'ye göre çok daha iyi kura. Atm inanılmaz yorucu bir takımdı. Juve tempo olarak daha düşük bir takım tabi ki onlar favori olarak çıkıyor. Azman iyi bir 6 no ile şansımız daha çok olurdu ama alamayacak yönetim gibi o yüzden ilk maçta Lemina'nın olmaması kötü. Juve'nin hücumu Kenan'a bakıyor onu iyi tutarsak şansımız yüksek olur. Singo'nun o maçta hazır ve iyi olması lazım. Uzun süre sonra CL'de bir üst tur ve kura heyecanı tatmak iyi oldu.

valla bence bizim kadro genel olarak bakarsan juveden iyi okan hocanin elemesi gerekir bunlari

Juventus'u geçeceğiz şimdiden buna inanıyoruz sinerjiye başlayalım!

Şansımız hiç de az değil. Yeter ki doğru oyun ve oyuncu tercihleri olsun. Kadayıflardan (Kaan, Icardi, İlkay) uzak duralım bu turda. Singo döner, Lang takıma adapte olur, orta saha transferi gelir. Ben umutluyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt