Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabii öyle çok baskın değiliz ama kadro olarak net şekilde önümüzde olmayan bir ekip.Zamanında eşleştiğimizde Juve mesela net favoriydi ancak burada öyle bir durum yok 51-49 biz derim ben
Kadro dediğin şey 11 kişi ile olmuyor işte. Biz bu yedek kulübesiyle ilk 24 yaptığımıza şükredelim

Kadro dediğin şey 11 kişi ile olmuyor işte. Biz bu yedek kulübesiyle ilk 24 yaptığımıza şükredelim
onlarda da öyle zaten ? Mckenni kanat bek oynuyor , stoper alternatifleri koopmeiners falan.11 kalitesi olarak zaten kötü takım direkt

Mancini ile juventus'u elediğimiz maçtan sonra, hiç italyanlarla eşleşmedik sanırım?

Sağlam orta saha alalım bence şansımız yüksek

Atleticoya nazaran zaten istediğimiz takımdı

Atletico oynaması çok gıcık bir takım onların olmaması iyi oldu en azından

Sağlam orta saha almayan vatan hainidir yönetime yangın yapıp baya saldırmamız lazım 28 ocak dediler hala ortada bir şey yok

Sane-Osimhen-Sanchez falan versen adamlar da aynı mantıkla ligi alır o zaman direkt
Tartıştığımız noktaar farklı bizim ilk 11 iyi geniş kadro rezalet. 20.sırada bitirmemizşn sebebi bu. En ufak sakatlık ve eksiklikte bizim takım şarampole yuvarlanıyor. Böyle dar kadro ile avrupada nal toplarsın

Büyük oranda hazır ve tam kadro olduğumuz hiçbir Avrupa maçında kötü oynamadık. Frankfurt'ta net biçimde hazır değildik. Usg maçında baya eksiktik. Bu anlamda bakınca hiç de hafife alınacak bir takım değiliz.

Tartıştığımız noktaar farklı bizim ilk 11 iyi geniş kadro rezalet. 20.sırada bitirmemizşn sebebi bu. En ufak sakatlık ve eksiklikte bizim takım şarampole yuvarlanıyor. Böyle dar kadro ile avrupada nal toplarsın
Geniş kadro gerekmiyordu reyis dandik usgyi falan yenmek için , monaco maçında da osi falan oynuyordu ne oldu mesela ? Şu hoca işine girmek istiyorsan hiç girmeyelim artık bıktım vallahi bıktım bak şakasız söylüyorum.Frankfurttan 5i falan kadrodan mı yedik , rfsler , malmöler bak lütfen girmeyelim o işe.Juve'nin 11 kalitesi yeterli değil , öyle yedekte de matah oyuncuları yok gidip yedekten sen Asprilla soktun onlar da en nesyri falan soktu diye juveyi favori görüyorsan ben bir şey demiyorum favori biziz elenmek başarısızlıktır burada
Transfer tabii yapmalıyız ona bir şey demiyorum bu arada

Geniş kadro gerekmiyordu reyis dandik usgyi falan yenmek için , monaco maçında da osi falan oynuyordu ne oldu mesela ? Şu hoca işine girmek istiyorsan hiç girmeyelim artık bıktım vallahi bıktım bak şakasız söylüyorum.Frankfurttan 5i falan kadrodan mı yedik , rfsler , malmöler bak lütfen girmeyelim o işe.Juve'nin 11 kalitesi yeterli değil , öyle yedekte de matah oyuncuları yok gidip yedekten sen Asprilla soktun onlar da en nesyri falan soktu diye juveyi favori görüyorsan ben bir şey demiyorum
Geniş kadro gerekiyor. Makine değil bu topçular yoruluyorlar. Ayrıca bizde 1-2 futbolcu olmayınca top oynayamıyoruz. Bizim takım ve hoca böyle. Her topçu sahada ve formda olunca sadece iyi top oynayabiliyoruz.

İtalyanlara karşı elemelerde genelde turluyoruz Bologna, Milan, juve elediğimiz takımlar bence şanslar eşit.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demek kenan yildizi bu kura sonucunda transfer ettik. (gelecekten geliyorum)

Geniş kadro gerekiyor. Makine değil bu topçular yoruluyorlar. Ayrıca bizde 1-2 futbolcu olmayınca top oynayamıyoruz. Bizim takım ve hoca böyle. Her topçu sahada ve formda olunca sadece iyi top oynayabiliyoruz.
geniş kadro olayına katılıyorum her zaman ancak juve eleme de buna bağlı değil reyis onu söylüyorum onlar tabiiki de bizden iyi takım mesela hocaları değişsen spaletti o kadroyla bize 3 atar , biz de kenana top diker dururuz.Üstüne bir de bak mesela biz juve maçları zamanı kimlerle oynuyoruz , onlar kimlerle oynuyor direkt fikstür de bizden yana mesela.

geniş kadro olayına katılıyorum her zaman ancak juve eleme de buna bağlı değil reyis onu söylüyorum onlar tabiiki de bizden iyi takım mesela hocaları değişsen spaletti o kadroyla bize 3 atar , biz de kenana top diker dururuz.Üstüne bir de bak mesela biz juve maçları zamanı kimlerle oynuyoruz , onlar kimlerle oynuyor direkt fikstür de bizden yana mesela.
Sen önce iyi bir kadroya sahip olman ve iyi futbol oynaman lazım ki juventusa karşı şansın olsun yoksa usg'ye bile yeniliyorsun işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt