Şampiyonlar Ligi Play-off Turu Seribaşı Takımlar

Bunlardan Arsenal ve ya Napoli olursa rakip, boşuna sahaya çıkmasınlar bence.

Zenit'e karşı 50%50

Bayer Leverkusen'e karşı 45%

Porto'ya karşı 40% şansları var diye düşünüyorum.

Arsenal bunları 8 lik yapar acayip takım oldular

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arsenal ve Napoli çakar. Leverkusen de eler bunları herhalde. Zenit ve Porto pek futbol oynamıyor. Bu ikisinden biri gelirse biraz şansları olur.

Arsenal cikar insallah. Fenerin gecen sezon yasidiginin daha kötüsünü yasatir Arsenal bunlara.

Zenit haric hepsi gecer BJK yi. Zenit iyi gitmiyor.

Feyenoorda karşı ulke puani icin destekledim ancak bu turda destekleyemem kargalar kusura bakmasinlar. :D

Bi arsenal ciksin da dağıtsin sizi. Cl paralari bize gelsin siz de gidin uefada ulke puani toplayın. :asd:

-Tapatalk-

Arsenal cikar insallah. Fenerin gecen sezon yasidiginin daha kötüsünü yasatir Arsenal bunlara.

Zenit haric hepsi gecer BJK yi. Zenit iyi gitmiyor.

Geçen sene o sıradan dandik Arsenal kadrosu vardı adamlar oynamadan 5'lik yaptı Feberbahçe'yi...

Şimdi Mesut ve Sanchez var ki of Sanchez kim bilir neler yapar.İnşallah Arsenal olur...

Geçen sene o sıradan dandik Arsenal kadrosu vardı adamlar oynamadan 5'lik yaptı Feberbahçe'yi...

Şimdi Mesut ve Sanchez var ki of Sanchez kim bilir neler yapar.İnşallah Arsenal olur...

Sanchez bakalim 90 dakika da Motta yi kac kere bakkala gönderecek. :asd:

4. Torbadan Wolfsburg'u çeken adam bunlar , Arsenal kesin gibi bence .

Zenit ve Porto'ya karşı şansları var diğerleri eler

Zenit Zenit diyoruz, Zenit 5 liyor mu bunları.. Artık gülmek deyimi yeni bir anlam kazanır artık :happy:

Porto iyi takviyeler yaptı.Martins İndi,Casemiro,Brahimi,Adrian ve Tello'yu aldılar.

Arsenal çıkarsa sabaha karşı saat 4 te falan twitterda " Arsenal hala gol atmaya devam ediyor sayın seyirciler" twitlerini görürüz artık... :nargile:

alexis sanchez ne yapar bunlara karsi cadzloa wilser felan nahsetmek bile istemiyorum :)

aslında bir tarafım gruplara kalsınlar da bi boyunun ölçülerini alsınlar diyor, diğer tarafım da salla arsenal gelsin içerde dışarda fark atsın diyor. kararsız kaldım

arsenal napoli ve zeniti eleme sansları yok bence leverkuseni cekerlerse bi sansları olabilir

Zenitte hulk witsel garay az kadro değil.

Porto'yu çekeceklermiş gibi geliyor bana. Geçebilirler turu ki geçsinler istiyorum ben oradan gelecek parayı zaten geçtim ŞL'de 2 takımla daha heyecanlı olur. Bir de görsünler bakalım 5+0+3 diye konuşurken nasıl oluyormuş, Şampiyonlar Ligi anamızın ligine benziyor muymuş.

Objektif olmak gerekirse seribaşı olmayan takımların hiç şansı yok

Geri
Üst Alt