Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Muhtemel Rakiplerimiz Belli Oldu

Sparta Prag, APOEL, Midtjylland gibi ekipler 3. eleme turunda sürpriz yaparak yukarıdaki rakipleri eleyebilirlerse temsilcimizin rakipleri arasında yer alacak.

Zagreb ve şahtar a hiç gerek yok açıkçası. Eleyebiliriz ama gerek yok o kadar sert karşılaşmalara.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canlı yayında ışid gibi kafa kessin israilliler yine ihraç edemez onları uefa

ingiltere ve almanya kendi takımlarını göndermez yine israile dokundurmazlar

Avrupa ülkeleri de yan çizmeye başladı İsrail konusunda onlar bile savunamaz hale geldiler. Bence ihraç edilir bunlar önümüzdeki sezon.

PAOK'u çok isterim. İyi ve hazır bir Sağ bek gelirse ben sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.

UEFA’ya istisna yapmaları için başvuralım. Play-off’a yükselirlerse bizimle eşleşsin ifb. Tokatlıyalım.

Gelsin Yahudiler, zaten İsrail de maç oynanmıyor deplasman da yasamayiz.

Shaktar hayvan gibi rakip

şurada hayvan gibi olmayan rakip yok bence doğu avrupanın en güçlü takımları bunlar

• Dinamo Zagreb
• Kızılyıldız
• PAOK
• Maccabi Tel Aviv
• Ferencvaros (Real Madrid şampiyon olursa)
• Shakhtar Donetsk (Dortmund şampiyon olursa)

ferencvarosi belki biraz diyorum ki onlar da rahat şampiyon olmuş ama diğerleri baya zor takım. paok veya crvena zvezda gelmez inş

Fena değil ama ciddiye alınmalı hazır ve tam kadro ile çıkılmalı bu maçlara şansımız yüksek olur

Vallaha hangi takım gelirse gelsin, bu sezon eksikliğini yaşadığımız bekler ve ortasaha oyuncuları transfer edilmezse turu geçsek bile ecel terleri dökeriz. Kritik ve elzem olan yerlere yönetim derhal transferleri ilk top başı gününe yetistirmeli. Avrupa şampiyonası filan beklenirse geçmiş olsun

Herkes ŞL ye 1 adım uzaklıktayken rakipleri küçümsememek lazım
Zira hep küçümsediğimiz rakipler zorladı Avrupa'da
Ama sezonu erkenden açmamak bizim için büyük artı
İsteyen istediği yerde tatilini yapsın

şikecilerin rakipleri kimler ?

bizim için kuzeyli takım olmasın kafi

Geri
Üst Alt