Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'ndaki Maçlar Belli Oldu

Bu ikisinden biri gelsin eğer direk seçecek olsam Young Boys isterdim.

Dinamo Zagreb
Young Boys
Kızılyıldız
PAOK - Malmö (turu geçen)
Midtjylland - Ferencvaros (turu geçen)

Kızılyıldız dışına varım.

Rahat rahat kura çekimi izleyecek iken geldiğimiz noktaya bakınız. Emeği geçenlere teşekkür ederim bir taraftar olarak.

Nedense zagreb çekecegimizi düşünüyorum

Ulan ne güzel heyecan yapmistim Young Boys gelirse Isvicre‘deki maca giderim diye

Gram heves kalmadi

Bu takımların hiçbiri bizim rakibimiz olamaz.
Buradaki takımların toplam bütçesi sadece İcardi’nin 1 yıllık maaşı kadardır.
Bizim takım bu tip maçları farklı oynuyor.
Çok rahat şekilde geçeriz.

Zagreb gelirse büyük sıkıntı çıkarır.%60 Zagreb %40 bize şans veririm. Zurhan hesabi

Bir sansimiz olacaksa Young Boys veya Ferencvaros‘a karsi olur

Zagreb, Kizilyildiz ve Paok bizi net eler. En cekindigim ekip Paok.

Bunlar bizi yener eler diyorsak biz kerizmiyiz de bir futbolcuya bu kuluplerin butcesi kadar maas veriyoruz yani bu aymazlık bu kadar enayilik baska bir ulkede olamaz zaten

18 milyon euro verip futbolcu alan bir kulup bu rakiplerden cekiniyorsa hocasina da futbolcusuna da yazik be en basta da taraftarina yazik

Biz buradan elenirsek bu takimin yarisini satar okani da bir daha bu takimda calistirmamak uzere yollarim.

Paok umarım gelmez. Topu rakibe bırakıp, kaptığı toplarla hızlı çıkıyorlar veya uzun oynayıp defans arkasına adam kaçırıyorlar yani tam bizim zorlandığımız olay.

IMG_7781.pngYeni statüde son 16 imkansız. Sadece bu listeden bile 8 takım doğrudan kalabiliyor, diğer 8 takım play off oynayarak gelecek. Bu listeye sığmayan daha sporting, Benfica, psv, monaco falanda var geride. Gelebileceğimiz maksimum nokta 9-24 arasında bitirip play off oynamak.

Geri
Üst Alt