Hasan Bekir
Berlin Panteri
Baya kötü bir kura çektik. Bizim taraf cehennem gibiyken karşı taraf rahat görünüyor. İyi bir direnç koyarsak ne mutlu bundan sonra yapılacak bu güzel maçların keyfini çıkarmak olmalı.
bize karsi hirslanacak olmalari kotu. hocalari 1 ay sonra agladi mactan sonra. taraftarlari da fena kuruldu bizeAbartmayın yav, bu sene Liverpool'un sağı solu belli olmuyor. Evet biz de çok iyi sayılmayız ama bir PSG, Barcelona, City ayarında takımla oynamayacağız.
Evet turu geçemezsek bile 1 mac kazanalim. 2001 ve 2014 madrid eşlemeleri gibiiçeride yine 1-0 yenelim dışarıda 3-0 yada 4-0 yenilgiye fitim.
Bundan önceki turda da sadece bu kadın görevli gitmişti. Tekrar totem için bile yapmış olabilirler.Yönetim bilerek yapmamıştır ama şunu çok doğru buldum. Diğerlerin sıfatına bak bi de biz ne güzel bir hanımefendi göndermişiz hem kulübü hem ülkeyi temsilen.
Pek ihtimal vermiyorum ama olurda Liverpool'u elersek bu epey bir olay olur dunyada..
Zira Deveyi çektik.Deve dişi bir kura çekmedik en azından![]()
Mesele liverpool değil zaten. 2013'deki gs olsaydı bukadar korkmazdı taraftar. Şu anki takımımız içsahada gs deplasmanda ümraniyesporFazla olumsuz yorum var. Liverpool öyle kusursuz bir takım değil.
Kadro gücü olarak en iyi 3 takımdan birisi, ama gösterdiği oyun anlamında bu sene Dortmund'dan farksız sayılmaz. O kel teknik direktörleri olduğu sürece öldüm bittim durumu yok.Kadro gücü olarak saydigin takimlardan asagi bir takim degil Liverpool
Evet dalgali performanslari var bu sene ama yine de iyi günlerinde dünyanin en iyi takimlarindan biri net
Beşiktaş da 8-0'dan önceki maçı kazanmıştı![]()