Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Maçları Artık Tivibu ve TRT'de!

Al Jazeera Cine 5' i satın aldı ve D-Smartla ortaklık kurup Süper Lig' i satın almak istiyorlar. Eğer ortaklık sağlayamazlarsa D-Smart TMSF' nin hâlâ elinde bulunan Digitürk' ün %51 hissesini satın almayı düşünüyormuş. Bu yönde çalışmaları var. Şahenk burayada el atacak. Adamda para çok.

GT-I9300 Tapatalk

Doğan şuan muhalif çizgide hiçbir halt alamaz ne zaman iktidar ile çatışsa adamlar eriyor :)

Dangalak Star TV niye alamamis, paralari mi bitti?
:(

Ztn çok ucuza almışlardı. Onlardan başka alıcı yoktu ihaleye girdiklerinde. 2011-2012 sezonunda. Ünal Aysal bu konuya değinmişti. çok az para alıyoruz yayıncı kuruluştan demişti. Hatta avrupadaki yayın hakları konusunda da örnek vermişti.

ttnet 2 sene kalma sözüne 1 sene bedava 2. sene aylık 3TL'den tivibu maç paketi diye bir paket yaparsa alırım, yoksa kendileri kaybeder.

Şimdi ben ŞL için Dsmart ve internet paketini kullanıyordum.

İndirim isteme hakkım falan doğar mı ?

3-5 liraya vermez.Ama çokta kazık bir fiyata sunmaz inşallah bizlere

İdman, Aztv ve TRT varken para kaptırmam Ttnet' e. Sağolsun Azeri kardeşlerimiz maçları veriyor.

GT-I9300 Tapatalk

Anladığım kadarıyla fark eden bir şey yok. Yine 3 maç şifreli, 3 maç şifresiz olacak. Aklım almıyor, ülke takımlarının Avrupa maçları nasıl şifreli olur. Bunun Türkiye dışında başka bir örneği yok. Hatta kendi ligini bile parayla yayınlayan ender ülkelerden biri Türkiye.

TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör TRT' de katıldığı bir programda 2 adet Çeyrek Final, Yarı Finallerin tamamı ve Final' in şifresiz TRT ekranlarında olacağını, ayrıca Avrupa' nın önemli bir ligini önümüzdeki sezondan itibaren yayınlayacakları müjdesini verdi.

GT-I9300 Tapatalk

Dönüşümlü daha doğrusu gol olduğunda yayına dönecekleri Online yayın yapabilirlermiş. Böyle bi söylenti var.

GT-I9300 Tapatalk

O şekilde maçtan keyif almak mümkün değil. En iyisi internetten izlemek. Daha doğrusu hiç izlememek. Bakalım Prandelli yine kanserlik bir kadro çıkarırsa izlemeyi düşünmüyorum. Herkesin diline sakız olduk sayesinde.

Geri
Üst Alt