Şampiyonlar Ligi Yayın Belirsizliği

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Halen sampiyonlar liginin hangi platfotmda olacagi belirsiz misal bu akşamki fener maçını Beinsports yayınlıyor gruplar için ise halen belirsizlikler var digiturkteki paketlerde görünmüyor satin alınması hâlinde o paketler için ayri ücret ödenebilir üyeliğini yenileyen var mı bugün paket değişikliği için aradım kimsenin bilgisi yok?
791e0e275a8ad02c5dd46910c2919ca2.jpg

Mevcutta ekstra bir ucret istemediler

Ama artik 4K ya gecseler iyi olacak

Yayinci belli degilse bizim geliri de etkileyebilir

Bütün maçları alsalar da rahat rahat izlesek. Ekstra ücret isterler mi acaba olabilir ?

Bu akşamk fener maçinı dsmart veriyor saçmalık yav Beinsports cl başlamadan cozebilse şu işi

Cl maçı değil ki fb'nin maçı beinin vermemesi normal eleme maçlarında sistem farklı işliyor.

Full paket 139 tl ödeyen
@Mahir Kahveci renkdaşımıza soralım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Etik olarak kesinlikle istememeleri lazım. Çünkü eskiden İngiltere, Fransa, İspanya gibi Avrupa ligleri için ayrı paket vardı ve sadece onu alabiliyordun. Ama şimdi fiyatı arttırıp ayrı gayrı yok hepsini alacaksın dediler. Bu zorlamadan sonra Şampiyonlar Ligi’ne ekstra para istemek terbiyesizliktir.

Etik olarak kesinlikle istememeleri lazım. Çünkü eskiden İngiltere, Fransa, İspanya gibi Avrupa ligleri için ayrı paket vardı ve sadece onu alabiliyordun. Ama şimdi fiyatı arttırıp ayrı gayrı yok hepsini alacaksın dediler. Bu zorlamadan sonra Şampiyonlar Ligi’ne ekstra para istemek terbiyesizliktir.

Ama dostum biz alirken sampiyonlar ligi de var bilerek almadik ki ? Fiyati lig icin odedik

Istemeseler daha iyi ama sanmiyorum , ek maliyet ustleniyorlarsa , onun yayini da ayri ucret olacaktir diye dusunuyorum

Sinan Bilgin alıntı mı yapmış gerçekten yoksa ben mi yanlış görüyorum?

Geri
Üst Alt