Şampiyonlar Ligi Yayın Haklarını TTNet Aldı!

Ertuğrul Kaya

Tecrübeli Üye
Şampiyonlar Ligi'nin 2015-16 sezonundan itibaren yeni yayıncısı TTNet oldu. (Medyahaber)

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Muhtemelen net üzerinden olur yayın. Yani sınırsız İnternet kullanmayı zorunlu yaparlar.

Bence bunlar Süper Lig'ide alacak bu sadece denemee..

haftada 1 maç trt de açık kanalda olur diğer maçlar tivibu da olur şifreli.hazır el atmışken NBA haklarını da satın alsalar.

D-smart satın alır büyük bir ihtimalle. Ellerindeki en önemli koz bu. Başka türlü kutu satamazlar yoksa.

GT-I9300 Tapatalk

Muhtemelen net üzerinden olur yayın. Yani sınırsız İnternet kullanmayı zorunlu yaparlar.

Bence bunlar Süper Lig'ide alacak bu sadece denemee..
evet alacak

ttnet tivibu denen hizmeti yaygınlaştırmak istiyor

ligde bir sonrakini muhtemelen ttnet alacak.hükümette destekleyecek artık anten vs şeylerini hükümet kaldırmak istiyomuş

kaça aldı acaba ?son 3 senede yayın haklarından en düşük ücreti almamıza sebeb olan d smart batarsın inşallah..

Rezalet oldu, hem iyi spikerler olmayacak, hem de en az 15-16 yıldır yayın yapan Star yayın yapmayacak.

Futbolu bitirmek isteyenler, hala devam ediyorlar tam gaz.

Bir bedava bu kalmıştı, bunu da paralı yaptılar.

evet alacak

ttnet tivibu denen hizmeti yaygınlaştırmak istiyor

ligde bir sonrakini muhtemelen ttnet alacak.hükümette destekleyecek artık anten vs şeylerini hükümet kaldırmak istiyomuş

anten vs şeyleri kaldırmak istiyorsa 81 ile fiberi döşeyip stabil, hızlı internet servisini makul bir fiyata yapmaları lazım :D

dsmart ve tivibu ortak verecekmiş

dsmart türkiyenin en harika kurumlarından biridir

Dsmartla yasadigim ufak bi skntidna sonra kotam hic dusmuyor saolsunlar. Severim ancak 2 sene taahhutlu blu spor paket aldik nba gitti sl de giderse fesih etme hakkim olmasi lazim.

onca sene düşmesi beklenen askerlik ben bitirdikten 1 ay sonra alay eder gibi düştü
onca senelik ttnet abonesiydim superonline geçtim daha ilk faturası gelmeden şu gelişmeye bak.
adamı zorla can yücele bağlatıyorlar

Geri
Üst Alt