Şampiyonlar Ligi Yayın Haklarını TTNet Aldı!

kac milyon euro ?

haftada bir trt veya atvde olur maçlar çünkü fransa ve italya liginide tivibu ile ortak yayınlıyorlar.

İyi olmuş bende tivibu almayı düşünüyodum, digitürk iq plus'tan kurtulmam için bir sebep daha çıktı.

Açık kanaldan da yayınlama zorunlulukları var. DSmart hayrına mı Star'la ortaklaşa yayın yapıyor :)

OH OH iptv sayesinde naç günü ttnetı olanlar 56k ya düşerler artik :D

Şampiyonlar Ligi yayın haklarını 3 yıllığına satın alan TT NET'in yeni hedefi Süper Lig.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye içi yayın haklarını 3 yıllığına satın alan TTNET şimdi de Süper Lig ihalelerine hazırlanıyor.

TTNET'in 13 yıldır Süper Lig yayın haklarına sahip olan DİGİTÜRK'e karşı 2017 yılında yapılacak ihaleye girerek Türk futboluna yeni bir soluk kazandırmak istediği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi'nin yayın haklarına sahip olan TTNET'in maçları seyircilere nasıl sunacağı merak konusu olmuştu. TTNET, Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT ile ortak bir dijital platform oluştararak ekranlara yansıtacak.

Medyahaber.

GT-I9300 Tapatalk

Gelen geçenden 4 yiyisimizi artık ttnet kalitesiyle izlicez.

Şampiyonlar Ligi yayın haklarını 3 yıllığına satın alan TT NET'in yeni hedefi Süper Lig.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye içi yayın haklarını 3 yıllığına satın alan TTNET şimdi de Süper Lig ihalelerine hazırlanıyor.

TTNET'in 13 yıldır Süper Lig yayın haklarına sahip olan DİGİTÜRK'e karşı 2017 yılında yapılacak ihaleye girerek Türk futboluna yeni bir soluk kazandırmak istediği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi'nin yayın haklarına sahip olan TTNET'in maçları seyircilere nasıl sunacağı merak konusu olmuştu. TTNET, Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT ile ortak bir dijital platform oluştararak ekranlara yansıtacak.

Medyahaber.

GT-I9300 Tapatalk

Umarım almazlar.
Ligtv'nin yayını 10 numara.

Birde buna para bayılcaz demi. avrupada yaşayan arkadaşlar ordaki sistemde öyle mi?

Birde buna para bayılcaz demi. avrupada yaşayan arkadaşlar ordaki sistemde öyle mi?
Bundesliga, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve İngiltere Ligi alman televizyonu sky tarafından yayınlanıyor.

türkiye Ligi malum reziltürk de.

türk takımlarının Avrupa'da maçlarını geçtim milli takımın maçlarını bile izleyemiyoruz

ancak uydu takabilen vatandaşların daha fazla imkanları var

benim oturduğum evde uydu yasak o yüzden ben alman telekomünikasyon şirketinin İPTV hizmeti olan Entertaini kullanıyorum.

Entertain üzerinden sky paketim var ve kardeşim şimdi sıkı dur ben galatasarayın Şampiyonlar Ligi maçlarını alman televizyonu sky üzerinden izliyorum.

Reziltürk denen kurum İPTV nasıl yapılırmış Entertaini bir incelesin onun üzerine de futbol / spor yayını nasıl yapılır sky televizyonunu incelesin

Gesendet von meinem HTC One_M8

vay arkadas 2 senedır bıze para vermıyorlar kesın ıyı para verırler bız gıdemeyız cl ye

Bundesliga, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve İngiltere Ligi alman televizyonu sky tarafından yayınlanıyor.

türkiye Ligi malum reziltürk de.

türk takımlarının Avrupa'da maçlarını geçtim milli takımın maçlarını bile izleyemiyoruz

ancak uydu takabilen vatandaşların daha fazla imkanları var

benim oturduğum evde uydu yasak o yüzden ben alman telekomünikasyon şirketinin İPTV hizmeti olan Entertaini kullanıyorum.

Entertain üzerinden sky paketim var ve kardeşim şimdi sıkı dur ben galatasarayın Şampiyonlar Ligi maçlarını alman televizyonu sky üzerinden izliyorum.

Reziltürk denen kurum İPTV nasıl yapılırmış Entertaini bir incelesin onun üzerine de futbol / spor yayını nasıl yapılır sky televizyonunu incelesin

Cevap için teşekkürler peki bunlar için ne kadar ücret ödüyorsun.
Sky ın methini duymuştum bizde futbol hariç hersey konuşulduğu için futbol yayının bizde fazla önemi yok bizde stadda yayıncı kuruluşların kabloları kesiliyor.

Cevap için teşekkürler peki bunlar için ne kadar ücret ödüyorsun.
Sky ın methini duymuştum bizde futbol hariç hersey konuşulduğu için futbol yayının bizde fazla önemi yok bizde stadda yayıncı kuruluşların kabloları kesiliyor.
kardeşim ben Entertain için aylık 70 € ödüyorum ancak bunun içinde 50 Mbit sınırsız internet, telefon, tüm gerekli cihazlar ve Entertain bünyesinde yayın yapan yabancı kanallar mevcut.

sky için iki senelik sözleşme yaparak full paket için indirimli 50 € aylık ödüyorum.

normal fiyatı 70€.

eğer bugün lig tv hd Kanalları Entertain bünyesine gelse reziltürkplay ve ip kutusunu hemen geri postalarım üstelik sözleşmesi devam ediyor olsa bile.

Geri
Üst Alt