Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 3.232
- 2.618
- 913
Kadro rezalet katılıyorum ama elde oyuncu olmasa bile teknik adam değişimi sonrası her takım reaksiyon gösterir. Bize denk gelmesinde.Ten Hag'in bu kadroyla birseyleri degistirmesi zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro rezalet katılıyorum ama elde oyuncu olmasa bile teknik adam değişimi sonrası her takım reaksiyon gösterir. Bize denk gelmesinde.Ten Hag'in bu kadroyla birseyleri degistirmesi zor.
Kadro rezalet katılıyorum ama elde oyuncu olmasa bile teknik adam değişimi sonrası her takım reaksiyon gösterir. Bize denk gelmesinde.
Usg de hocayı monacoya paslamış. Monaco totnımdam puan aldı bizim maça kadar da biraz daha raya oturacaklar. Orası kötü oldu ama usg yeni hocası tırt galiba. Ajaxın şimdiki hocası yani hoca bile değil de değişmese bile son şansları olacak ya herro ya merro diyecekler. Her türlü zor maç.Kesinlikle, bir hoca değişimi olur ve bu da bizim maça denk gelirse geçmiş olsun. Her takım bir şekilde reaksiyon veriyor.
Singo'muz varUsg maçı kolay değil, santraforları osimhen gibi atletik iyi oyuncu
Belki Ajax macindan bile zor macUsg maçı kolay değil, santraforları osimhen gibi atletik iyi oyuncu
Neden fark etmesin ?ilk 8 dışı farketmıyor kura şansı tamamen
teknik direktörleri milli arada monacoya gitti. ister istemez etkileneceklerBelki Ajax macindan bile zor mac
Deplasmanda PSV‘yi osurttular, Inter macinda da skor bayagi yaniltici
Cok iyi basladilar maca, birkac firsat kacirdilar sonra ilk yarinin sonlarina dogru gol yiyince dagildilar, yedikleri goller de sacma goller
Kücümsemek fahis hata olur
Devre arası onu da alalım o zamanUsg maçı kolay değil, santraforları osimhen gibi atletik iyi oyuncu
juventusda gelebılır 7-24 den mesela kura şansıda onemlı onun ıcın dedım yoksa tabıkı fark edıyorNeden fark etmesin ?
9-16 arası takimlar 17-24 arası takımlarla eşleşecek ( 9-24, 10-23, 11-22.. )
Ayrica ilk 16'da bitiren takımlar eşleşmede ilk maci deplasmanda oynayacak.
Kura sansida onemli tabi ama özellikle ilk 8'den sonraki 4 5 takim cok güçlü takımlar olacaktır; vasat takımların SL'de 14-15 puan toplayabilme şansları yok.juventusda gelebılır 7-24 den mesela kura şansıda onemlı onun ıcın dedım yoksa tabıkı fark edıyor
juventus atletıco gelme ıhtımalıde var suan %60 a 40 bence oranlarsakKura sansida onemli tabi ama özellikle ilk 8'den sonraki 4 5 takim cok güçlü takımlar olacaktır; vasat takımların SL'de 14-15 puan toplayabilme şansları yok.
Ilk 20'ye giremezsek cok güçlü bir rakiple oynarız.