GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 3. Haftanın Puan Durumu

Kesinlikle, bir hoca değişimi olur ve bu da bizim maça denk gelirse geçmiş olsun. Her takım bir şekilde reaksiyon veriyor.
Usg de hocayı monacoya paslamış. Monaco totnımdam puan aldı bizim maça kadar da biraz daha raya oturacaklar. Orası kötü oldu ama usg yeni hocası tırt galiba. Ajaxın şimdiki hocası yani hoca bile değil de değişmese bile son şansları olacak ya herro ya merro diyecekler. Her türlü zor maç.

Usg maçı kolay değil, santraforları osimhen gibi atletik iyi oyuncu
Belki Ajax macindan bile zor mac

Deplasmanda PSV‘yi osurttular, Inter macinda da skor bayagi yaniltici

Cok iyi basladilar maca, birkac firsat kacirdilar sonra ilk yarinin sonlarina dogru gol yiyince dagildilar, yedikleri goller de sacma goller

Kücümsemek fahis hata olur

ajax su an cok kötü, umarim en az bir puan aliriz

hedef ilk 24, 25. sirada olan takima simdiden 4 puan fark atmamiz olumlu

Belki Ajax macindan bile zor mac

Deplasmanda PSV‘yi osurttular, Inter macinda da skor bayagi yaniltici

Cok iyi basladilar maca, birkac firsat kacirdilar sonra ilk yarinin sonlarina dogru gol yiyince dagildilar, yedikleri goller de sacma goller

Kücümsemek fahis hata olur
teknik direktörleri milli arada monacoya gitti. ister istemez etkilenecekler

Rakiplerimiz cl’de neler yapmış bu zamana kadar bakalım

Karşılaştırmak için kuramızdaki rakiplerimizin şu anki CL sıralamalarını da ekleyeyim, sizce kuramızdaki takımlar arasındaki konumumuz nasıl beklediğiniz gibi mi?

7- Mcity
10- Liverpool
14-Galatasaray
19- AM
22- Frankfurt
24- USG
26- Bodo Glimt
27- Monaco
36- Ajax

En zor maç içerideki Madrid maçı olacak.

Hem Bodo gibi kompakt takım. Hem de kaliteli ayakları var.

Bize en ters gelen ekol bu Avrupa’da.

O yüzden benzer şekilde Ajax ve USG maçları da tehlikeli.

Monaco da iyi takım ama deplasmanda diğer rakiplere göre atmosfer olarak dişimize göre. Tabi bu demek değil kazanırız vs ama iyi günümüzde olur ve konsantre olursak şansımız var.

City deplasman son maç ilk 8’i garantilerse rakip bi şeyler olur mu dedirtebilir ama deplasman olması sebebiyle çok da bel bağlamamak lazım.

İç sahada olsa alırdık o maçı derdim.

Kalan maçlarda sırasıyla oynayacağımız

Ajax (D)
USG
Monaco (D)

Bu maçlardan en az 5 puan çıkartmak şart.

Son 2 maç gruptan çıkmak için ölüm kalım değil, sıralama için önemli olmalı ki bizim de şansımız olsun.

Ama Madrid maçını kazanmak zorunda olursak gelirler 2-3 tane atıp giderler en az.

O yüzden gevşemeyip USG maçını yine 1-0 da olsa alıp (averaj vs takılmadan ilk etapta), Ajax ve Monaco’ya da yenilmemek şart.

Yenilmek sadece maç kaybetmek olmuyor. Aynı zamanda potansiyel ilk 24 takım arasına girmek adına rakiplerin önünü de açıyorsun

Monaco örneğin

Pafos
Bodo
Galatasaray

Maçlarını gözüne kestiriyor. Bu maçı kaybedersek 11 puan yaparlar Bodo’yu da yenerlerse.

USG de mesela

Marsilya
Atalanta
Galatasaray

Maçlarını gözüne kestiriyor orada 9 alırsam çıkarım 12 yapıp diyor.

Ajax için de fikstürün kabus kısmı bitti.

Kâğıt üstünde son atımlık kurşun bizim maç olacak.

Galatasaray
Karabağ
Benfica
Olympiakos
Villareal

Buradan ben 12 yaparsam çıkarım diyor hala.

Biz fili çekip 1 rakibi elemeliyiz. O şekilde bakmalıyız maça muhakkak.

Neden fark etmesin ?
9-16 arası takimlar 17-24 arası takımlarla eşleşecek ( 9-24, 10-23, 11-22.. )
Ayrica ilk 16'da bitiren takımlar eşleşmede ilk maci deplasmanda oynayacak.
juventusda gelebılır 7-24 den mesela kura şansıda onemlı onun ıcın dedım yoksa tabıkı fark edıyor

valla mesajlarımda vardır bakarsanız, maçtan önce bodoyu da küçümsüyordum, aynı şekil unionu da küçümsüyorum. gözüm kapalı 3 puan yazıyorum o maça. union kim a...... :D futbolcuların küçümseme hakkı yok ben taraftar olarak unionu gözümde büyütemeyeceğim kimse kusura bakmasın. bodo tarifesi 3-4 tane sallar geçeriz. ajaxtan çekiniyorum . ajax maçı bütün gidişatı belirleyecek

juventusda gelebılır 7-24 den mesela kura şansıda onemlı onun ıcın dedım yoksa tabıkı fark edıyor
Kura sansida onemli tabi ama özellikle ilk 8'den sonraki 4 5 takim cok güçlü takımlar olacaktır; vasat takımların SL'de 14-15 puan toplayabilme şansları yok.
Ilk 20'ye giremezsek cok güçlü bir rakiple oynarız.

Bodo macina en onemli macimiz demistim cunku 25. siradaki ve gerisindeki takimlarla farki 4 puana cikardik.Ajax maci gruptan cikma maci bizim icin.Beraberlik kotu degil ancak Ajaxin formsuzlulugu ve bizim kalitemiz dusunulunce kazanmamiz gruptan cikma anlamina geliyor.Ajax ve Usg maclarini kazanirsak ilk 8 konusabiliriz 2 maci kazanana kadar ilk basta ilk hedef 24 olmali sonrasi insallah ilk 8 i konusuruz.

Geri
Üst Alt