GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 5. Haftanın Puan Durumu

Zaten küçük takımlar birbiriyle oynadıkça kazanan sayısına bağlı olarak puan baremi yükselecek

9 puanın yeterli olacağını ön görenler hayal kuruyor şuan.

11 bile kesin olmayacakken 1 puan yeter diyenlere gülmek lazım 😃
İstatistik ve olasılığa kafadan gireyim mi diyorsun yani? 9 puanla çıkma şansı doğabilir. Maçların sonuçlarına bağlı. Bence 10-11 puan %95 seviyesine çıkarır.

Fikstür ilk açıklandıginda Frankfurt 1 puan Liverpool 0 bodo 3 Ajax 1 usg 3 demiştim. Toplam 8 ediyordu. Şuan 9 puandayiz avantajı kaçırdık mi evet ama Karalar bağlamaya gerek yok. Takımın Liverpool maçında çıktığı oyun seviyesi çok güzeldi o seviyeye cikabilirsek atleticoyu da yeneriz

12 puanla 6.olacaktik simdi bir puan alip kapatiriz

Monaco'yu yensen ust turdasin diyorum, Emrah bey. Ise yaramiyor mu?
Ben de sana garanti değil diyorum. Monaco haricinde 2 maç daha var. Monaco’yu yenip 12 puana gelsen bile alttaki takımların sıralaması önemli onlar puan alırsa ve sen son 2 maçta alamazsan yine olmayabilir. Ayrıca ilk 8 olmadıktan sonra üst tur diye garanti yok 9-24 play-off oynayacak.

Toz kondurmamak için ne boş yapıyorsunuz.
Abartmaya gerek yokmuş. Resmen tarihi fırsatı aptalca seçimlerden kaçırmışiz neymiş abartmaya gerek yokmuş.
8.lik fırsatını elimizin tersiyle geri çevirmişiz. City maçı bile formalite olabilirdi. Neredeyse 40 gün filan sadece lige odaklanabilirdik.
Şu duruma nasıl kahrolmuyorsunuz? Nasıl normalleştiriyorsunuz?
Hadi hep birlikte catiya cikip atlayalim. Yani oyle lanet bi durum. Öldük, bittik.

gecen sene sampiyonlar liginden olduk gitti 40milyon bu sene de biseyler kacmasin. bu gelirlere hep ihtiyacimiz var.ayrica gelir disinda ne kadar cok yenersen o kadar guclenirsin psikolojik olarak

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de sana garanti değil diyorum. Monaco haricinde 2 maç daha var. Monaco’yu yenip 12 puana gelsen bile alttaki takımların sıralaması önemli onlar puan alırsa ve sen son 2 maçta alamazsan yine olmayabilir. Ayrıca ilk 8 olmadıktan sonra üst tur diye garanti yok 9-24 play-off oynayacak.
Yahu ilk 24 zaten üst tur. Ayrıca 12 puan da garanti demek. %100 hatta.

şu salak takımı yenseydik ciddi ciddi havaya girmiştik ve ilk 8'i konuşuyorduk

çıldırmamak elde değil ya

Geri
Üst Alt