GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 5. Haftanın Puan Durumu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000140186.webp

Yenmiş olsak ilk 8 için Atleticoyla iç sahada final maçına çıkarmışız.

Geçen sene Avrupa liginde ne yaşadıysak aynısı.

Bir tane pl ekibine karşı sükseli galibiyet, rahatça yenmemiz gereken takımlara karşı ama puan kaybı. İlk 8’e girmemiz gerekirken son sıradan falan play offa kalır oradan da elenir Avrupa defterini kapatırız.

Kazansak 6. olacaktık....

Union’u yenerek play off turunu garantilemek gerekiyordu

Ilk sekiz hedefi olanlar realist degil

Kazanmis olsaydik sansimiz olurdu evet ama en basindan bu yana hedef ilk sekiz degildi

Son üc mactan en azindan bir puan cikarmak gerek play off turu icin

Monaco veya atletico’ya karsi bu mümkün,yeter ki osimhen ve lemina saha da olsunlar

beni ele diye hayırmak istiyorum

Diyecek bir şey yok. Osimhen yoksa biz de yokuz. Osimhen yoksa CL seviyesinde değiliz hatta sıradan bir takımız.

Aslında kadroya baktığın zaman böyle olmaması gerekiyor ama hocamız müthiş bir taktisyen olduğu için Osimhen olmazsa futbol olarak çöküyoruz.

her sezon olduğu gibi yine hüsran. götüm gibi takımlar gelip azımıza sıçıp gidiyor

yazgımız bu olmuş naparsak değişmior

Vallahi öyle Kiev maçı ulan ülkesi olmayan takımdan nasıl 3 gol yersin.

Biz Osimhen olmayınca puan alamıyoruz diyoruz adamların direkt ülkesi yok.

Pafos, Union, Bilbao Brugge'un alacakları puan veya puanlar ilk 24 barajını belirleyecek. Pafos'un kalan fikstürü Juve, Chelsea, Slavia Prag. Union'un kalan fikstürü Marsilya, Bayern, Brugge. Brugge'nin kalan fikstürü Arsenal, Kairat, Marsilya. Bilbao'nun kalan fikstürü PSG, Atalanta, Lizbon.

Son 3 macimiz boru gibi. Ücünde de yenilirsek ilk 24 disi kaliriz.

City maci zaten banko 0 puan, mümkün oldugu kadar az fark yemeye calisacagiz. Atletico maci kadroya bagli, Afrika kupasindan kim nasil ve nezaman dönecek belli degil. Monaco deplasmani da zor bu kadar eksikle.

Dün cok büyük firsat teptik.

Geri
Üst Alt