Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.520
- 40.213
- 3.413
Ayni hesabi bende yaptim rts. 1 tur daha oynayacaz gibiBrugge bir ihtimal 2 galibiyet alabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni hesabi bende yaptim rts. 1 tur daha oynayacaz gibiBrugge bir ihtimal 2 galibiyet alabilir.
2 kere daha yenilecegiz. Yuppi.Ayni hesabi bende yaptim rts. 1 tur daha oynayacaz gibi
Parama bakarim. Ha bide 1-2 topcumuz iyi oynayip piyasa yapabilse yeme de yaninda yat2 kere daha yenilecegiz. Yuppi.
Çok güzel rdasBöyle bitse Barça ile eşleşiyoruz, güzel.
Sacma bir soru olacak ama transfer yaparsak, yaptigimiz transferler Atletico macinda oynayabiliyor mu?
usg ve monaco maçını çok rahat kazanabilirdik
vay be 3. kapatabilirmişiz haftayı
Kim hafife aliyor yahu? Puan alma ihtimalimiz var diyoruz iste. Kesin yeniliriz demem o mac icin.Atletico madrid çok kıl bir takım hafife alıyorsunuz arenanın atmosferinin kolay kolay üstün gelemeyeceği takımlardan biri çünkü adamlar simeone orada olduğundan beri çok uzun bir süredir baya hır gür kaos içinde maç oynuyorlar oynadılar mücadele eşikleri çok yüksek hakemle falanda çok didişirler yani öyle 1 puan alırız falan geçelim onu hiç kolay değil inanılmaz zor bir maça cıkıcaz.