Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.930
- 10.195
- 2.168
Site site alacağız SalihimSitiyi sitide yeniyoruz sitiyle puanları eşitliyoruz
Fazla düşünmeye gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Site site alacağız SalihimSitiyi sitide yeniyoruz sitiyle puanları eşitliyoruz
Fazla düşünmeye gerek yok
Arsenal bizim eski düşman yakışmadı, yeni yetmeler bilmiyor olabilir ama senin bilmemen imkansız, laykı motoruna verdimDaha gol bile yemeyen Arsenalin rahatlık
Gökhanım da ne motor var ama beArsenal bizim eski düşman yakışmadı, yeni yetmeler bilmiyor olabilir ama senin bilmemen imkansız, laykı motoruna verdim![]()
Arsenal nerede düşman yaw , o dönemin Arsenal topcuları hala övgüyle söz ediyor bizden , Emirates kupasınada davet ettiler , bide orda dövdük adamları hala düşmanlık etmiyorlarArsenal bizim eski düşman yakışmadı, yeni yetmeler bilmiyor olabilir ama senin bilmemen imkansız, laykı motoruna verdim![]()
Bıyıklı Seamanı kendine benzetiyorsun demi oradan geliyor bu sempati anlaşıldıArsenal nerede düşman yaw , o dönemin Arsenal topcuları hala övgüyle söz ediyor bizden , Emirates kupasınada davet ettiler , bide orda dövdük adamları hala düşmanlık etmiyorlar![]()
Motor sağlam da azizim ekipmanı zayıf düşse çömleği kıracakGökhanım da ne motor var ama be![]()
Playoff maclari fiksturde nereye denk geliyor acep
Zerre abartmıyorum 7 maçta 21 toplardık, kazanamayacağımız maç yoktu.
Dusundukce sinirleniyorum yav...Zerre abartmıyorum 7 maçta 21 toplardık, kazanamayacağımız maç yoktu.
Birde gidip city'i yeniyor muyuz deplasmanda her seyi altust ediyor muyuz?
Maksimum 5 puan alırız diyordun.hakkımız 15 puandı
Atletico aldimi karsiligini?Geçen sezon Avrupa ligi de öyle. İlk 7 maç 21 puan toplanacak fikstür geldi. Son maç Ajax maçıydı.
Yaptığımız yatırımın karşılığını alamıyoruz..
Kesinlikle. Frankfurt maçı Abdulun kesilmesi ve 5 dakikalık sarhoşluk, Union ve Monaco maçları net kadro eksikliği. Hepsini kazanabilirdik.Zerre abartmıyorum 7 maçta 21 toplardık, kazanamayacağımız maç yoktu.
Yüksek ihtimal ilk 8e girecekler, almışlar yani.Atletico aldimi karsiligini?