Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.524
- 13.740
- 1.998
13-16 arası hedeflemeliyiz artıkyalnız sıralamadan bağımsız olarak söylemek istiyorum. bizim takım yeni formata çok iyi alıştı eminim seneye daha iyi oynarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13-16 arası hedeflemeliyiz artıkyalnız sıralamadan bağımsız olarak söylemek istiyorum. bizim takım yeni formata çok iyi alıştı eminim seneye daha iyi oynarız
aga helvalar çok uzatmaO helva dediğiniz takımlar, yüksek seviye oyuncuları olmasa da sistemli ve disiplinli takımlar. Bizimkiler gibi sürekli tatil yapmıyorlar.
Bugün kazansak kim gelirdi acaba![]()
Vay arkadaş beterin beteri vardı. Madrid ile berabere kalmasak son saniyede morinho nun kalecisinin golüyle elenecektik. Offff yapılacak geyikleri hayal edemiyorum. Morinho herseyi bırakıp basın toplantısında Okan a bile laf sokabilirdi
Öyle 1 durumda (Okan'ın yerinde olsam) Morinho'nun lafının altında kalmaktansa trenin altında kalmayı tercih ederim. Bizimki paçayı iyi kurtardı.Vay arkadaş beterin beteri vardı. Madrid ile berabere kalmasak son saniyede morinho nun kalecisinin golüyle elenecektik. Offff yapılacak geyikleri hayal edemiyorum. Morinho herseyi bırakıp basın toplantısında Okan a bile laf sokabilirdi
Juve-totenham-chelsea-lisbon finalde kim gelirse artık
Harbiden inanilmaz.
Madridden aldigimiz 1 puan olamda ELENMİSTİK
O helvalardan biri de bizim gibi tur atladı, bakalım tekrar denk gelirmiyiz.aga helvalar çok uzatma
Son dört maçta bir golümüz var onu da Llorente sağolsun kendi kalesine attı.
Onun durmasindan ziyade, at osiye atsin golu kampayasinin sonuna geldik. Hucum gelistirmesi lazim hocanin.Osimhen durdu çünkü o atabilirse atıyoruz sistem yok
Resmi hesap Juve ya da Atletico yazmış ikiye mi düştü seçenek. Juve gelsin.
Onun durmasindan ziyade, at osiye atsin golu kampayasinin sonuna geldik. Hucum gelistirmesi lazim hocanin.
Mevcut ortasaha ile imkansiz.
Saneye atiyosun topu herif debeleniyor birileri topsuz bir sey yapsin da bir seyler olsun.