Ligde kaç puan alacağımızı tahmin etmek için fikstüre ve başka bir çok etkene bakmamız lazım. Özellikle Okan hocanın hala taktik olarak Avrupa arenasında öğrenme aşamasında olduğunu düşünüyorum. Bazı maçları dengeli oynayarak bazı maçları ise koşarak tutmaya çalışacağını tahmin ediyorum. Hazırlık döneminden beri Eren Jacobs önlü arkalı sol kanadını şampiyonlar ligi için denedi. Geçen sene dinamo Kiev ve Alkmar maçlarında maçın sonlarına doğru kanatları tutamadık ve takım geri dönemedi. Ve rotasyon olarak kötü planlanmıştı geçen sene Avrupa serüveni.
Frankfurt - Galatasaray
Rakip genç ve yetenekli topçu dolu o nedenle bu maçta Okan hocanın hangi taktikle çıkacağı ŞL de ki tüm kaderimizi belirleyecek. Bu maçın skoru değil ne oynadığımız ve nasıl oynadığımız çok önemli. Bu maç skor ne olursa olsun full pas ve kontrol oyunu oynamalıyız. Rakibin zamanla dikkati dağılacaktır. Düm düz koş koş yerine taktik ve disiplin olarak genç oyuncuların beynini yormalıyoz kesinlikle tam saha pres yapmamamız gereken bir maç. Maçın 60'ıncı dakikasına kadar yapabildiğimiz kadar skoru tutmalıyız. Lemina bu maç için çok önemli öncesindeki Eyüp maçında kesinlikle oynammalı. Tempoyu düşürüp dar alanda fiziksel mücadeleye çevirip yaşlı ve fizikli oyuncularımızın avantajı kullanmalıyız. Önde sane ve Osimhen var onların bireysel yeteneğine bakmalıyız. Bu maç barışın faullü sert oyununa ihtiyacımız vardı ama maalesef zor olacak az bir zaman kaldı. Bu maç Torreiraya ihtiyacımız yok. Orta sahamız yapabilirsek Lemina-İlkay ve Sara Olmalı.
Tahminim Okan hoca takımı koşturacağı için 3-1 kaybederiz.
Galatasaray - Liverpool
Çok zor maç daha bu maç koş koş pres oyunu oynayabiliriz. Liverpool çok yetenekli ön alan topçuları ile takımı doldurdu riskli oynayacaklardır. Orta sahayı kesinlikle almalıyız . Bu maç Singo kesinlikle stoper Sallai sağ bek oynamalı full 4 savunmacı ile Liverpool topçularının arkasına yapışmalıyız.
Tahminim 2-2 veya 2-3
Galatasaray - Bodo Glimt
Kontrollü oyunla rahat yenebileceğimiz takım ama Okan hoca ne yapacak bu maç çok merak ediyorum. Taktik olarak üstünlük kurmalıyız rakip uyumlu ve hazır topun arkasına geçmek çok mantıklı olacaktır.
3 ihtimalli maç tahminim berabere
Ajax - Galatasaray
Kazanma ihtimalimizin en yüksek olduğu maç. Bodo maçından moralli gelirsek kesin kazanırız. Bronby yerine vasat santrafor aldılar. Singo ve davinson yer onu. Bize karşı geçen seneki şevkleri olmayacaktır. Okan hoca geçen sene Ajax'a iyi hazırlanmıştı ama takımın ritmi ve morali yoktu kadroları aynı. Bu sene formda gidersek kesin kazanırız.
Tahminim 2-0 öne geçeriz sonra bir gol yeriz ve 1-2 biter
Galatasaray - Union SG
Kontrollü oyunla çok rahat yenilebilecek maç ama zor olacak sonrasında fb maçımız var. fb Okan hocanın dikkatini dağıtacaktır bu maç tehlikeli eğer iyi hazırlanmazsak. Ajax'dan moralli gelirsek şansımız artar. Bu maç sezon için lig mi ŞL mi kararının verileceği en kritik maç. Kaderimizi belirleyecek buradaki sonuç ve futbol.
tahminim kaybederiz 2-3
Monaco - Galatasaray
Union kaybı sonrası takım bu maça asılacak ve iyi oynayacaktır ama ritim kaybolduğu için en fazla berabere kalabiliriz.
Tahminim berabere
Galatasaray - Atletico Madrid
Ocak ayına denk geliyor. Tahmin etmesi çok zor takım geçen sene bu aylarda sağlam düşmüştü. Eğer çok sakatımız yoksa puan alabiliriz.
Tahminim berabere
Manchester City - Galatasaray
Bu maçta bizim ihtimalimiz kalmaz ise ve city garantilerse kazanırız diye düşünüyorum. Ki öyle de olacaktır.
Tahminim 1-2
10 puan ve 26'ıncı olarak ŞL gruplarını tamamlarız.