Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ara ara bakabildiğim kadarıyla Sporting Lizbon iyi iş çıkarıyor Madrid'e karşı. Baktığım anlar öyle mi denk geldi bilmiyorum ama orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor maç. Jorge Jesus iyi işler yapıyor. Bu sene ligde de lider ki geçen sene ucu ucuna kaybetmişti şampiyonluğu. Bu adam bizde olsun isterdim.

Şimdi övdüğüm için kesin ikinci yarı 3-4 olacak bu maç ama fikrim sabit. Adam net iyi hoca.

a5d8f1c341036f77381d018522292ab6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koreografi güzel ama takım kötü.

Oha siporting attı, Jesus sevinmedi çok kuuul.

Uyuyan devi uyandırır mı acaba bu gol

Geçen yıl başarılıydı ama Gladbach bu adamla.
Geçen sene açıkçası pek birşey değiştirmedi Favrenin oyun felsefesine devam etti Favre ayrıldıktan sonra. Deplasmanlarda geçen sezon takım her maçta gol yiyordu, ki o sorunun bu sezon da çözüleceğine pek inanmıyorum.

Geçen senenin sonuna doğru 3-5-2 saçmalığına başladı bu sene de devam ediyor hıyar herif. Bayağı bir eleştiren kısım var adamı, takımın potansiyelini kullanamıyor diye.

Sırf Strobl kazmasını bile bu kadar önemsemesi adamı gıcık ediyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geçen sene açıkçası pek birşey değiştirmedi Favrenin oyun felsefesine devam etti Favre ayrıldıktan sonra. Deplasmanlarda geçen sezon takım her maçta gol yiyordu, ki o sorunun bu sezon da çözüleceğine pek inanmıyorum.

Geçen senenin sonuna doğru 3-5-2 saçmalığına başladı bu sene de devam ediyor hıyar herif. Bayağı bir eleştiren kısım var adamı, takımın potansiyelini kullanamıyor diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Schalke'nin hocası nasıl sence?

Munih maçında iyidiler bayağı.

Hahaha Real'e handikap vermiştim benim yüzümden oldu:red:

İlk yarıda da Sporting üstün oynadı zaten izlediğim bölümde.

Ancak Real kolay gol atıyor hala fark olabilir maçta.

telles de yedirdi
delaneyi alip bunu satmasak her mac 3 yerdik herould

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt