Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporting'e üzüldüm, bari 1 puan ile başlayabilsydi.

jorge jesus dünyanın en iyi hocası olabilir

CsV4lPjWAAEL3Ur.jpg

abv brugge evinde fark yedin
5 euro ya 900 euroluk kupon kacti

city hc2
juventus x
monaco 2
leverkusen cska kg var
lyon 1
ilk leicestere vercektim dedim acemi takim bok gibi mac olur 0-0 biter

Madrid'e bugün 45. dakika devre sırasında 1116 TL atıyordum, sonra ilk yarı gol olmadıysa bu maçta bir bok çıkar dedim 2.5 üstü oynadım, baktım sporting gol attı Madrid galibiyeti 1.50'den 3.00 oldu ona bastım hemen ufak bir rakam, 90+5'e kadar etmediğim küfür kalmadı tabi.

Bir de leverkusen 2-0 öndeyken -2 handikap dedim patladım. Kime oynadıysam kuruttum. :D

Madrid'e bugün 45. dakika devre sırasında 1116 TL atıyordum, sonra ilk yarı gol olmadıysa bu maçta bir bok çıkar dedim 2.5 üstü oynadım, baktım sporting gol attı Madrid galibiyeti 1.50'den 3.00 oldu ona bastım hemen ufak bir rakam, 90+5'e kadar etmediğim küfür kalmadı tabi.

Bir de leverkusen 2-0 öndeyken -2 handikap dedim patladım. Kime oynadıysam kuruttum. :D

bjkye oyna haftaya :asd22:

Yine birilerinin hevesini kırmışız dün

Leicester City XI: Schmeichel, Hernández, Huth, Morgan (c), Fuchs, Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton, Slimani, Vardy.
Porto XI:
Casillas, Layun, Felipe, Marcano, Alex Telles, Danilo, Andre, O. Torres, Otavio, A. Silva, A. Lopez.

CSKA XI: Akinfeev; Fernandes, Berezutski, Ignasevich, Schennikov; Golovin, Wernbloom; Tosic, Eremenko, Milanov; Traoré.
Tottenham XI: Lloris; Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Wanyama, Alli; Lamela, Eriksen, Son; Janssen.

Zagreb XI: ?
Juventus XI: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Hernanes, Pjanic, Evra; Dybala, Higuain.

Bas Dost durdurulamıyor... Keşke alsaydık diyeceğim ama adama 12M zor verirdik..

Delaney çok fena çakmış, Roberto Carlos misali

delaney gol dışında söylüyorum zamanında istemiştik forumda

amaç selçuğun yerine almaktı ama olmadı malesef

Monaco'nun golü yüzünden bir arkadas 1200€ dan oldu :D

Adam 8 macin hepsinin sonucunu dogru bildi, tek bu mactan yatti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt