Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla sanki koy takimi, 3 senedir UEFA Avrupa ligini kazaniyor.

tamam iyi takımda ne ara CL seviyesine geldiler ? juve avrupa'nın en iyi 5 takımından biri. her sene liglerini kazanıyorlar serie a'ya geri çıktıklarından beri. Bizim karlı maç sonucu elediğimizden 1 sene sonra final oynadılar. Sevilla ise ilk defa CL gruplarından çıkmak üzere 561 sene öönce FB ye penaltılarla eledindikleri sezonu saymazsak

tamam iyi takımda ne ara CL seviyesine geldiler ? juve avrupa'nın en iyi 5 takımından biri. her sene liglerini kazanıyorlar serie a'ya geri çıktıklarından beri. Bizim karlı maç sonucu elediğimizden 1 sene sonra final oynadılar. Sevilla ise ilk defa CL gruplarından çıkmak üzere 561 sene öönce FB ye penaltılarla eledindikleri sezonu saymazsak
Sevilla Juve den asagi bir takim degil zaten, hele kendi sahalarinda kimse onlari kolay kolay yenemez. Hem ligde, hem CL de iyi oynuyorlar. Sen Juve ye oynamak ile yanlis ettin :D

Monaco-Tottenham maçını izliyorum. Çatır çatır maç oluyor. Tavsiye ederim.

o değilde Vitor Pereira'yı Monaco'ya elendikleri için göndermişti kadıköysporlular, şimdi adamlar ligte zirvede(Nice son maçta galip gelmediyse) CL de de öyleler heralde geçen tottenham'ı yenmişlerdi ya da berabereydi sonuçta üstteler

Sevilla Juve den asagi bir takim degil zaten, hele kendi sahalarinda kimse onlari kolay kolay yenemez. Hem ligde, hem CL de iyi oynuyorlar. Sen Juve ye oynamak ile yanlis ettin :D

öyle oldu biraz işin kötü yanı diğer maçlar geliyor bıraktım demiştim 1 ay sonra yeniden oynadım yine tekten yatacağım :(

FM'ye dalmışım, skoru görünce dakka 75 falan sandım.

bvb napiyo lan öyle

Nuri manyak paslar veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt