Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde Bruyne ne yazmış yav dün. Hiç söylemiyorsun @Talha Küllü
Golü kaçırdım ben ya. :D 2. yarıların ilk 30 dakkasını kaçırdım, golü de bugün özette gördüm.

Baya iyi oynamış yine diyorlar. Toparlanması iyi oldu, sezona baya etkisiz başlamıştı. Öyle devam etse City için zor olurdu.

Barcelona yine rakibin kendi kalesine attigi gol ile götürmüs olayi. Hafta sonu Girona ya karsi da 2 tane kendi kale golüyle öne gecmislerdi :D

Barcelona yine rakibin kendi kalesine attigi gol ile götürmüs olayi. Hafta sonu Girona ya karsi da 2 tane kendi kale golüyle öne gecmislerdi :D
Onu birak da Besiktas'in grubunu cogu kisi CL tarihinin en berbat grubu olarak yorumladi ama bu ManU ile Liverpool'un grubuna ne demeli. UEFA tadinda gruplar olmus. Besiktas ülke puani icin ciddi katki yaparken Galatasaray ile Fenerbahce'nin UEFA'da bile olmamasi tarihi rezalet. Ülke puanini tavan yapacak bir senede 3 temsilcimiz kaldi, ikisi zaten ultra tecrübesiz kulüp olarak. Yabanci siniri böyle kalirsa Ukrayna ve Belcika'yi kesin gecip 8.oluruz

Bu sezon Messi'den sonra en çok gol katkısı rakiplerin kendi kalelerine attıkları gollerden geldi zaten. Girona maçında Messi'nin 9 golü vardı ligde, rakipler kendi kalelerine 6 tane atmışlardı. Bütün turnuvalarda bugünküyle birlikte 7 oldu, Messi 11'de sanırım.

Bu sezon Messi'den sonra en çok gol katkısı rakiplerin kendi kalelerine attıkları gollerden geldi zaten. Girona maçında Messi'nin 9 golü vardı ligde, rakipler kendi kalelerine 6 tane atmışlardı. Bütün turnuvalarda bugünküyle birlikte 7 oldu, Messi 11'de sanırım.
Çok ilginç gerçekten. Bir ilk olabilir bu.

Bu kadar kısa sürede bu kadar kendi kaleye atılan goller. Kesinlikle şike imasında falan bulunmak istemiyorum ama gerçekten çok sıra dışı birşey.

sent via GSC

Benfica malligina doymasin. Al iste mal bi takimdan öte degiller. Basel gibi bi takimdan bile 5 yediler. Sonra ds über takimlarmis gibi gidip taliscayi bjk ye kiraliyorlar, hem de iki yillik. Oh olsun.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

f8e00050b5d27ca5e0b5eab41b9baa29.jpg

sent via GSC

Bayern 2-0'a kadar kötü oynamamış da kaleci farkı işte Neuer yemezdi mesela. Yalnız Bayern'in kadroda yenileme gerekiyor bence, sürekli aynı yüzler takım her sene kendini tekrar ediyor gibi.

neden konusu açılmamış anlamadım. Şu an bütün Avrupa Futbolu City-Napoli bu akşamki maçını bekliyor. Gerçekten bir futbolseverseniz ve izleme imkanınız varsa bu maç kesinlikle kaçmaz.

Şu an tartışmasız Avrupa'nın en formda iki takımı, en akışkan hücum oynayan takımları oynayacak. Elbette City favori ama Napoli kolay lokma değil.

Gerçekten merakla bekliyorum bu maçı. Hücum futbolu nedir? denirse bu iki takımın maçlarını izletin.

neden konusu açılmamış anlamadım. Şu an bütün Avrupa Futbolu City-Napoli bu akşamki maçını bekliyor. Gerçekten bir futbolseverseniz ve izleme imkanınız varsa bu maç kesinlikle kaçmaz.

Şu an tartışmasız Avrupa'nın en formda iki takımı, en akışkan hücum oynayan takımları oynayacak. Elbette City favori ama Napoli kolay lokma değil.

Gerçekten merakla bekliyorum bu maçı. Hücum futbolu nedir? denirse bu iki takımın maçlarını izletin.

Napoli gercekten mükemmel oynuyor

Man city kadro kalitesi olarak tabiki daha iyi ama napoli güzel futboluyla zevk verecektir bu macta

Napoli´nin ligde oynadigi gibi City´ye karsi oynayacagini düsünmüyorum.

Telles ve Bruma ilk 11de

Pote reis gol atmis Dortmunda karsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt