Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu karar nasıl doğru ben anlamadım.

Anlık pozisyon içinde o oyuncu kalecinin bir önünden nasıl çekilsin?

Kaldı ki kalecinin topu gördüğünü düşünüyorum.
Konu görmesi değil. Kahveci ın hareket alanında etkili oluyor.
Anlık pozisyon olması bu kuralı ofsaytta olan adamın lehine çevirmiyor. Katamıza göre kuralı uygulamanın anlamı yok. Karar net doğru kurala göre. Kural tartışılır belki en fazla burada.

tecrübe farkı bu işte ya. Gençlik,romantizm güzel ama tecrübe bütün güzellikleri bitiriyor işte.

Konu görmesi değil. Kahveci ın hareket alanında etkili oluyor.
Anlık pozisyon olması bu kuralı ofsaytta olan adamın lehine çevirmiyor. Katamıza göre kuralı uygulamanın anlamı yok. Karar net doğru kurala göre. Kural tartışılır belki en fazla burada.

1. Kurala dair eleştiri yapılabilir.
  2. Kuralı düşündüğümüzde dahi kalecinin hareketini tamamlanmasını kesmesinin sebebi o oyuncu mu tartışılır.
  3. Real atsa %100 gol verilirdi.

VAR geldi gene büyük takımlar kollaniyor arkadaş. O golü Real atsa kesinlikle verirlerdi golü. Ajax'in emeğine yazık oldu. Ajax oynadi tek golü Real buldu.

Koysana Huntelaar'ı ya tamam 40 yaşına geldi de kaşar golcüdür tam onluk ortam.

O değilde nasıl sevindilerdi düşününsene bizim başımıza geliyor. Bu gidişle sevinç diye bisey kalmaz futbolda millet tereddüt de kalır hep.

Biz ilk yariyi iyi oynadigimiz bir macta 6 tane yedik bunlardan. Real Madrid bu.

Bunu da iptal eder ki oncesinde faul var diye art niyetli kopek

Su mac 3-0 olmaliydi Ajax tur sansini tepti maalesef

bu perez hakemlere nasıl paralar veriyor merak ettim cidden adam koskoca bayern munchi kac defa hakemler sayesinde dograttı resmen

Asensio - Vinicius Jr. iyi gencolar Ceballos da iyi herif

Rodrygo tam bir cop gibi bakalim yanilacak miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt