Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.695
- 40.410
- 3.413
Ne maclar oluyor bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw harbi bu maçları görünce kazların şansı daha net ortaya çıkıyor.halandlar mokokolar felan utansın hayyasız herifler.nkunku da hatrrick yaptı herkes istatistik kasıyor bugün
bunlar anlaşmış bi sen at bi ben bi sene bi bene diyeGOL | Manchester City 5-3 Leipzig, 76' Cancelo
Taktik disiplin yetenek birleşinceFatih hocam makas acildi diyor ama Brugge Psg macini izliyorum adamlar Psg'ye kök söktürüyor. Bu adamlarin maas butcesi bizim ceyregimiz kadar degildir. Oturup dusunmek lazim.
Hali saha maci mi la buGOL | Manchester City 5-3 Leipzig, 76' Cancelo
Brugge de genc oyunculardan kurulu bir takim ve bir kac sene ust uste ama baya kotu skorlar aldi CL'de, yani sabirla olacak bu is. Gerci biz onu basarabilirmiyiz bilemiyorum cunku buradaki futbola bakis acisi cok farkli. Avrupali sistemini kuruyor ve sabir gosteriyor.Fatih hocam makas acildi diyor ama Brugge Psg macini izliyorum adamlar Psg'ye kök söktürüyor. Bu adamlarin maas butcesi bizim ceyregimiz kadar degildir. Oturup dusunmek lazim.
Hepsi genc oyuncu, guzel transfer politikalari var.Brugge 50 milyon euro harcadı transfere
Ezbere sallamayın.