Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli bu salaklığı kendisi yaptı.Geçen sene AL'ye burun kıvırdılar yedek kadro çıktılar.Sanki adamların çok yüksek puanı var avrupada da oynamıyorlar.Atletico hiç CL'ye katılmadan en kek gruba düştü.1 kaç puanla 1. torbayı kaçırmışlardı

1488903_589953947744031_2069041351_n.jpg

schalke - basel macindan midem bulandi. yillardir cl maclari izlerim böyle tek tarafli yönetilen bir mac görmedim. baselli oyuncunun kirmizi gördügü pozisyonda acik bir ofsayt var ve pozisyon %100 gollük bir pozisyon degil. ikinci golü zaten konusmaya gerek yok 2-3 metre ofsayttan atiyorlar golü. bizim macta da schalkeye 2 golde de kiyak gecmislerdi. ciddi ciddi destek aldiklarini düsünecegim. bu ne lan böyle. cl gibi bir platformda böylesine önemli macta bu kadar ciddi hatalarin yapilmasi skandaldir.

Bir düsünsenize..

Barcelona yahut Bayern Münih cikiyor..

Ve Chedjou sakat...

....Dany sahada...

....düsünün....................sadece bi düsünün..................... :drunk:

Bir düsünsenize..

Barcelona yahut Bayern Münih cikiyor..

Ve Chedjou sakat...

....Dany sahada...

....düsünün....................sadece bi düsünün..................... :drunk:

Sen de şunu düşün;

Herhangi bir takım çıkıyor karşıımıza ve ilk 11'de yine Burak var...

Sadece düşün... :D

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

bek adamiın topu ayaginda tuttugunda guven vermesi ne alaka.Orta saha adami sanki.Bek dedigin adam topu ayagina aldiginda takimi costurmali.bu yuzden coentrao

Schalke maçında hakem neler yapmış öyle arkadaş. O hakemin ismini bir köşeye yazalım. Bakalım maç verecekler mi ikinci tur, çeyrek, yarı veya finalde :D

Shalke Basel maçında resmen Shalke nin cıkmasını istemişler bu kadar gözle görülür bir ofsaytı kaçırması komedi.Üstelik 1 kişide değil resmen alayı ofsayt.

Barça acayip bir takım Piquein yanına bir stoper bulsalar en kötü final oynarlar.Tek sıkıntıları acayip kısa takım senede 40 gol yeseler 25i kafa topundan diğerleride kontradan özellikle Dortmund ve Arsenal gibi takımla oynacakları maçları merakla bekliyorum acayip zevkli geçer.

İyi de ben mazisine laf etmiyorum ki, 5-6 sene önce nasıl olduklarını yazdım.

yine de dortmund o örneğe uygun bir takım değil. mesela milan 90ların başında fırtına gibi eserken sonuna doğru nerdeyse lgden düşecek kadar kötü hale gelmişti, artık herkes ölmüş bitmiş derken bi şampiyonlar ligi aldı, bi tanesini finalde 3-0 öndeyken kaybetti malum. şimdi de dün akşam için kötü oynadı, ajax tek kale oynadı yorumları yapılıyor, hep yazdığım gibi adamların oyun anlayışı bu ve akşam amaçları gol yememekti ve bunu başardılar, tutup şampiyonlar ligini kazanırlarsa emin olun kimse şaşırmaz, abi bu milan normaldir derler.

gelelim dortmunda, 5-6 sene öncesine kadar tınlayan yoktu demişsiniz, durum kesinlikle böyle değil işte, dortmund dendiğinde bile insanlar çekiniyosa, bu adamlar 10 sezon şampiyonlar ligi oynamasın, ilk oynadıkları sezonda yine çekinirler, çünkü adamlar bir isim yaptılar bi kere. 90ların sonunda şampiyonlar ligini aldılar, uefada final oynadılar, sonra ise ekonomik yanlışlarla küçülmeye gidip bi süre geri planda kaldılarsa bile tekrar eski günlerine döndüler. benim demek istediğim dortmund o başarısız döneminde de tınlanmayan bi takım değildi, bi ismi vardı.

yine de dortmund o örneğe uygun bir takım değil. mesela milan 90ların başında fırtına gibi eserken sonuna doğru nerdeyse lgden düşecek kadar kötü hale gelmişti, artık herkes ölmüş bitmiş derken bi şampiyonlar ligi aldı, bi tanesini finalde 3-0 öndeyken kaybetti malum. şimdi de dün akşam için kötü oynadı, ajax tek kale oynadı yorumları yapılıyor, hep yazdığım gibi adamların oyun anlayışı bu ve akşam amaçları gol yememekti ve bunu başardılar, tutup şampiyonlar ligini kazanırlarsa emin olun kimse şaşırmaz, abi bu milan normaldir derler.

gelelim dortmunda, 5-6 sene öncesine kadar tınlayan yoktu demişsiniz, durum kesinlikle böyle değil işte, dortmund dendiğinde bile insanlar çekiniyosa, bu adamlar 10 sezon şampiyonlar ligi oynamasın, ilk oynadıkları sezonda yine çekinirler, çünkü adamlar bir isim yaptılar bi kere. 90ların sonunda şampiyonlar ligini aldılar, uefada final oynadılar, sonra ise ekonomik yanlışlarla küçülmeye gidip bi süre geri planda kaldılarsa bile tekrar eski günlerine döndüler. benim demek istediğim dortmund o başarısız döneminde de tınlanmayan bi takım değildi, bi ismi vardı.

Tamam da abicim sadece isimleri vardı ama kalitesi yoktu 5-6 sene önce. Bundesliga'da orta sıralarda geçinen bir takım olmuştu son yıllarda. Yanlış mı hatırlıyorum? Geçen sene 4. torbadan katıldılar kura çekimine. Biz bile yıllar sonra katılmamıza rağmen 3. torbaya girdik. Demek ki adamlar son yıllarda ciddi bir düşüş yaşamışlar. Anlatmak istediğim bu. Yoksa geçmişe kalsa bizde 2000 döneminde Avrupa'nın en saygı duyulan, korkulan takımlarından biriydik.

yuh ya schalke maçındaki gol ne öyle yazıklar olsun.

hakem Paolo Tagliavento geçen sene cluj maçımızı yöneten hakem. ama aslı suç yan hakemde gözünün önündeki ofsaytı çalmamış resmen

Tamam da abicim sadece isimleri vardı ama kalitesi yoktu 5-6 sene önce. Bundesliga'da orta sıralarda geçinen bir takım olmuştu son yıllarda. Yanlış mı hatırlıyorum? Geçen sene 4. torbadan katıldılar kura çekimine. Biz bile yıllar sonra katılmamıza rağmen 3. torbaya girdik. Demek ki adamlar son yıllarda ciddi bir düşüş yaşamışlar. Anlatmak istediğim bu. Yoksa geçmişe kalsa bizde 2000 döneminde Avrupa'nın en saygı duyulan, korkulan takımlarından biriydik.

tamam ama kimsenin tınlamadığı bi takım değildiler o kötü dönemde bile, onu demek istiyorum :) ayrıldığımız nokta o, dortmund kötü de olsa herkes tınlar o takımı :)

Benfica,Porto,Ajax ve Juventus en büyük sürprizler oldu sanırım.

ffff.png

bayern yada barca çıksın fark yiyelim ne olacak ki ?

Barca bayernden fark yemedi mi ?

bunlar ezik şikecilerin kendilerini tatmin etmek için kullandıkları cümleler ?

boşverin bu sahnede olmak bile ayrıcalıktır.

Milan'ın ilk 11'i: Abbiati, De Sciglio, Rami, Bonera, Emanuelson, De Jong, Essien, Kaká, Poli, Taarabt, Balotelli

Atletico Madrid'in ilk 11'i; Courtois, Godín, Juanfran, Insua, Miranda, Mario Suárez, Koke, Raúl García, Arda Turan, Gabi, Diego Costa

Milan'in kadrosu cok kötü ya. (BALOTELLi haric)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt