Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarlar zorla formalarını alıyolar :D Cüneyt yine +5 verdi 1-2 dk daha oynatmalıydı

Benfica-PAOK maçı 1-1 bitti ama ben gene de turu Benfica'nın geçeceğini düşünüyorum. Maçı izlemeyenler için bu skor yanıltıcı olabilir. Benfica en az Fenerbahçe'yi kendi sahasında yendiği maçtaki kadar baskılı bir futbol oynadı. Maçın hakkı fark olmalıydı ama bu Benfica ileri ucundaki oyuncular son ana kadar herşeyi çok güzel hazırlayıp o son pası, son vuruşu bir türlü yapamıyorlar. Bitiricilik sıfır yani. Bu kadar güzel ve göze hoş gelen futbol oynayan bir takımın bunu tabelaya yansıtamaması, üzerinde düşünülmeye değer. Maçı izleyince Fener iyi ki hasbelkader bu Benfica'yı geçipte PAOK ile eşleşmemiş diye düşündüm. Çünkü PAOK epey ortalama altı bir takım görüntüsü verdi ve Avrupa Ligi onlar için daha uygun bir yer kanımca.

İlk maçtan sonra bunları yazmışız. Gecenin en dikkat çekici ve sonucu merakla beklenen maçı Yunanistan'daki PAOK-Benfica maçıydı hiç kuşku yok ki. Bir önceki turda Fenerbahçe'yi eleyen Benfica ilk maçta sayısız gol fırsatını değerlendiremediği maçta pekte hak etmediği bir beraberlikle avantajı rakibine kaptırmıştı ama her hattıyla PAOK'tan üstün bir takım olduklarından gene de turun favorisiydiler. Maç muhteşem bir atmosferde başladı. Tribünler hınca hınç dolmuş, PAOK taraftarı anormal bir destekle stadı rakip takım için tam bir cehennem haline getirmişti. Hani ölüyü dirilten derler ya öyle yani. Balkan ülkelerinin tribünlerini işte bu yüzden seviyorum. Maça PAOK çok hızlı girdi. İlk 10 dakika Benfica kafasını kaldıramadı. Golü de buldu Yunanlar. Ama işte tecrübe tecrübe diyoruz ya, işte o tecrübe dedikleri şey böyle anlarda çok fark ediyor. Benfica panik yapmadı, efendi efendi geldi ve sinsi bir duran top golüyle rakibin avantajını önce sıfırladı sonra da PAOK kalecisi olacak mal değneğinin kornere çıkan topu Benficalının önüne doğru çevirip sonra penaltı yapmasıyla maçı bir bakıma bitirdiler. Aklıma yıllar önce bizim Hayrettin'in Paris SG maçına auta giden topu uçarak kalenin içine alması geldi. Ondan sonra zaten PAOK'un bütün gazı kaçtı. Benfica müthiş bir özgüven kazandı, rahatça sonuca gitti. Ben Benfica'nın tur atlamasına sevindim çünkü 2.torbadan onların gelmesini istiyorum. Hem orada hem burada güzel maçlar olur.

PAOK-Benfica maçı 4 olduktan sonra tam izlemeyi bırakmışken Avusturya'dan gelen gol haberleri sonrası hemen Salzburg-Kızılyıldız maçına döndüm. Aga bu Salzburg ile Fenerbahçe'yi kardeş takım ilan etmek lazım. Bozuk plak gibi takıldılar, bir türlü Şampiyonlar Ligi yüzü göremeden geçip gidiyor yıllar. 2009 senesinde bu Salzburg'un başına devlet kuşu kondu, Red Bull geldi bunlara sponsor oldu. Adamların tek bir isteği vardı, Şampiyonlar Ligi. Önce Lüksemburg takımına elendiler 2012'de, sonra 2013'te Fenerbahçe'ye, 2014'te Malmö'ye, 2015'te gene Malmö'ye, 2016'da Dinamo Zagrep'e, 2017'de ise Rijeka'ya elenmekten kurtualamadılar ve son olarak Kızılyıldız'a elendiler bu gece. Hadi Fenerbahçe, Benfica'ya, Monaco'ya, Shakhtar'a, Arsenal'e filan eleniyor normal. Ya bunlara ne demeli, Abi Rijeka kim Kızılyıldız kim Malmö kim hadi hepsini geçtim Dudelange denen takım kim amk. İlaç için birini geçte koy şu devler ligi biletini cebine.

A GRUBU

1. A.Madrid
2. B.Dortmund

B GRUBU

1. Barcelona
2. Tottenham (Inter olsa keske)

C GRUBU

1. Liverpool
2. PSG

D GRUBU

1. Galatasaray (temenni)
2. FC Porto

E GRUBU

1. B.Munih
2. AFC Ajax (Benfica)

F GRUBU

1. Manchester City
2. S.Donetsk

G Grubu

1. R.Madrid
2. AS Roma

H GRUBU

1. Juventus
2. Valencia

Boyle biterse

Ajax(Benfica), S.Donetsk,Valencia iyi olur. 2. olursak her takim eler.

A GRUBU

1. A.Madrid
2. B.Dortmund

B GRUBU

1. Barcelona
2. Tottenham (Inter olsa keske)

C GRUBU

1. Liverpool
2. PSG

D GRUBU

1. Galatasaray (temenni)
2. FC Porto

E GRUBU

1. B.Munih
2. AFC Ajax (Benfica)

F GRUBU

1. Manchester City
2. S.Donetsk

G Grubu

1. R.Madrid
2. AS Roma

H GRUBU

1. Juventus
2. Valencia

Boyle biterse

Ajax(Benfica), S.Donetsk,Valencia iyi olur. 2. olursak her takim eler.

İkinci olursak arada iyi bir forvet ve sağlam bir stoper transferiyle çeyrek final şansını vermez misin Galatasaray'a?

İkinci olursak arada iyi bir forvet ve sağlam bir stoper transferiyle çeyrek final şansını vermez misin Galatasaray'a?

Bayern
Manchester City
Real Madrid
Barcelona
Liverpool (PSG)
Juventus
A. Madrid

eleyemezsin bunlari tek forvet ile veya transferle.

Bayern
Manchester City
Real Madrid
Barcelona
Liverpool (PSG)
Juventus
A. Madrid

eleyemezsin bunlari tek forvet ile veya transferle.

Gerçekçi olamayacağım. İkinci tur maçlarına 6 ay var. Neler olur neler. Hele Juventus çıkar ve onları bir kere daha turnuva dışına atarsak efsane bir takım oluruz.

Enteresan eslesmeler:

Inter - Tottenham (Sali 19:55)
Liverpool - PSG (Sali 22:00), hakem Cuneyt Cakir
Real Madrid - Roma (Carsamba 22:00)

DnXUra8XgAABebQ.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt