Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham, Barcelona deplasmanında beraberliği buldu. İnter için zor bir 5 dakika

Martinez bizim 99daki bilbao macinda burakin son dakikadaki kafa vurusundan yapti. Hehehehe

vay gerizekali inter. en rahat maci beceremediler

oha milik son saniye kacirdi

Maçı izlemedim ama hiç umudumun olmadığı Spurs büyük iş başarmış görünüyor. Tabi Inter'in de gruptaki en kolay maçı berbat etmesinin payı büyük bunda.

Böylece bütün İngiliz takımları gruptan çıkmış oldu. City ve United zaten garantilemişti.

Bakalım geçen seneden sonra bu sene de finalde bir İngiliz görecek miyiz

Bir zamanlar her sene Cl finalinde İngiliz takımı oluyordu. Çok uzak kaldılar oralardan.

Maçı izlemedim ama hiç umudumun olmadığı Spurs büyük iş başarmış görünüyor. Tabi Inter'in de gruptaki en kolay maçı berbat etmesinin payı büyük bunda.

Böylece bütün İngiliz takımları gruptan çıkmış oldu. City ve United zaten garantilemişti.

Bakalım geçen seneden sonra bu sene de finalde bir İngiliz görecek miyiz

Bir zamanlar her sene Cl finalinde İngiliz takımı oluyordu. Çok uzak kaldılar oralardan.

son zamanlarda ingilizler çok güçlendiler. bu ispanyollarda da var ama onlar genel olarak AL'de süpürüyor sevilla falan. bir de real madrid var o da CL'nin başına bela oldu. fakat ispanyol küçük takımlara baktığında mesela betis gibi o bile AL'yi süpürüyor.

real kötü gidiyor bu sene CL'de final beklemiyorum onlardan. ingiliz takımları avrupada son yıllarda çok iyiler. şöyle 3-4 seneye yine eski günlerine dönebilirler gibime geliyor. City guardiola ile baya sınıf atladı. benim CL finali için en büyük favorim city.

Real ikinci turda bile elenebilir. Abv perez.

doğru 1 çıkarım, City, Real'in içinden geçer. Real eğer güçlü 1 ekip çekerse ki sanmıyorum o zaman paspas olacaklardır.

mümkün mü bilmiyorum eşleşme olayını tam ama porto ya da schalke gibi 1 ekibi çeker ve yoluna devam eder. Ta ki yarı finalde city gibi 1 ekip ile karşılaşana dek.

Hic unutamadigim maclardan biridir 2004-05 CL finali o donem futbol izlemeye yeni yeni baslamistim spiker mac sonunda Ingiliz, Italyan ve Ispanyol takimlarinin toplam CL galibiyetlerinde esitlendigini soylemisti.

Zaten ondan sonra esitlik bir muddet devam etti, once Barcelona, sonra Milan, sonra da Man. Utd. kazandi ama ozellikle Bayern-Dortmund finalinden sonra Ispanyollar showa basladi.

Tabii Real'in iki saibeli sampiyonlugunu unutmamak gerek.

City kupayı alacak görürsünüz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BbzEgfnCAAADnga.jpg

City çeyrek finalde elenir bu arada

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Bruyne olmadan olmaz o iş. Böyle giderse de bu sezon olmayacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt