Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Real'e yine sikeli bir kura gelir ne Liverpool'u yaww
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun oyle salladim ama simdi grup ikincilerine bakinca Reali eleyebilecek kapasitede bir takim goremiyorum. Realimizin adı bile loserpoolu tokmaklamaya fazlasıyla yetecektir.Liverpool cikarsa CL finalinin rövansini alirlar mi sence kank.
Kupanın kralpe nin elinde havaya doğru yükseldiğini görüyorum real için üst tura çıkmak birşey ifade etmiyor kraldaşDun oyle salladim ama simdi grup ikincilerine bakinca Reali eleyebilecek kapasitede bir takim goremiyorum. Realimizin adı bile loserpoolu tokmaklamaya fazlasıyla yetecektir.
Kraldo 4. kez ust uste kazanip gelmis gecmis en buyuk topcu oldugunu bir kez ispatlayacaktir haladash.Kupanın kralpe nin elinde havaya doğru yükseldiğini görüyorum real için üst tura çıkmak birşey ifade etmiyor kraldaş![]()
%35 Kraldo %65 Kralpe diyelim o zamanKraldo 4. kez ust uste kazanip gelmis gecmis en buyuk topcu oldugunu bir kez ispatlayacaktir haladash.
Cskayı eleriz gibi geliyor. Vasat takim.madrid'de sikenin krali dönüyor. neyse pilzen ya da moskova bizim icin iyidir
lokodan kötü degiller. Ama normal formda (kimse cezali,sakat olmazsa)yenerizCskayı eleriz gibi geliyor. Vasat takim.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lokodan kötü degiller. Ama normal formda (kimse cezali,sakat olmazsa)yeneriz
1-1 oldu. Roma ya verdim micmasin romaMarta kadar lig maçları yok her türlü güzel olur ama Plzen de önde şu an Cska sonuncu oluyor ?
1-1 oldu. Roma ya verdim micmasin roma
zaten roma ya verdim ya ondan kaybediyor pustlar@Musap Aydinli Plzen attı dönmez daha zaten Roma pek iyi değil