Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi lyon ve unitedı destekliyoruz yenilmemeleri gerekiyor, plzen ve benfica seribaşı olsun diye.

CSKA çok daha güçlü takım ama 5.hafta evinde Plzen'e kaybedersen elenmeyi hak edersin. Real'i 2 defa yeneceğine Plzen'i evinde yensen 4 puanla 3.olacaktın ama şimdi 7 puanla 4.oldun.

Madrid 8 adam rotasyon falan yapmış ama yinede kendi sahasında 3 yemesi normal değil tabi.

Iddaa oynayıp da bu akşamki maçlar yüzünden donsuz kalmayan adam yoktur

Ajax-Bayern maçı şimdiden çok zevkli geçiyor. Ajax kazanırsa lider olacak. Umarım kazanır. Ajax'ın daha ileriye gitmesini isterim. Çok iyi gençler var.

Sampiyonlar liginden bir takimla eslesme olasiligimiz 4/16 yani 25% , o yuzden oradaki 1 tane degisime cok odaklanmayalim

Zaten 75% olasilikla avrupa ligi liderlerinden biri ile eslesecegiz (bjk lider olursa o haric)

Ajax-Bayern maçı şimdiden çok zevkli geçiyor. Ajax kazanırsa lider olacak. Umarım kazanır. Ajax'ın daha ileriye gitmesini isterim. Çok iyi gençler var.
Ajax hedef model olmalı bizim gibi kulüpler için.
. oynadıkları futbol çok iyi ve çoğu oyuncu kendi alt yapısından...

Yediler golü bu arada ama olsun...

Ajax hedef model olmalı bizim gibi kulüpler için.
. oynadıkları futbol çok iyi ve çoğu oyuncu kendi alt yapısından...

Yediler golü bu arada ama olsun...

hiç sanmıyorum o modelde olacağımızı. Hollanda çok über bir örnek çünkü. Orada 50 yıllık bir kültür var. Ben yıllardır söylüyorum; Shakhtar Donetsk olabiliriz diye.

Onların öyle büyük tarihi de yok. Lucescu'ya özel deniyordu ama hemen yerine Braga'dan Fonseca'yı getirdiler ve şu anda gruptan çıkmaya çalışıyorlar. Willian,Mhkitaryan,Douglas Costa,Fernandinho,Fred vs.. 250M'den fazla para kaldırdılar.

Üstelik onların orası soğuk. Bizim burası Brezilyalılar çok daha cazip gelebilir ama hiç denemiyoruz. Benim bildiğim Brezilya Liginden sadece Alex Telles alındı. Onu da iyi paraya satamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt