- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Ulan united
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç sanmıyorum o modelde olacağımızı. Hollanda çok über bir örnek çünkü. Orada 50 yıllık bir kültür var. Ben yıllardır söylüyorum; Shakhtar Donetsk olabiliriz diye.
Onların öyle büyük tarihi de yok. Lucescu'ya özel deniyordu ama hemen yerine Braga'dan Fonseca'yı getirdiler ve şu anda gruptan çıkmaya çalışıyorlar. Willian,Mhkitaryan,Douglas Costa,Fernandinho,Fred vs.. 250M'den fazla para kaldırdılar.
Üstelik onların orası soğuk. Bizim burası Brezilyalılar çok daha cazip gelebilir ama hiç denemiyoruz. Benim bildiğim Brezilya Liginden sadece Alex Telles alındı. Onu da iyi paraya satamadık.
Shaktar o oyunculara yalnız az miktarda para dökmedi.hiç sanmıyorum o modelde olacağımızı. Hollanda çok über bir örnek çünkü. Orada 50 yıllık bir kültür var. Ben yıllardır söylüyorum; Shakhtar Donetsk olabiliriz diye.
Onların öyle büyük tarihi de yok. Lucescu'ya özel deniyordu ama hemen yerine Braga'dan Fonseca'yı getirdiler ve şu anda gruptan çıkmaya çalışıyorlar. Willian,Mhkitaryan,Douglas Costa,Fernandinho,Fred vs.. 250M'den fazla para kaldırdılar.
Üstelik onların orası soğuk. Bizim burası Brezilyalılar çok daha cazip gelebilir ama hiç denemiyoruz. Benim bildiğim Brezilya Liginden sadece Alex Telles alındı. Onu da iyi paraya satamadık.
Lyon tandemi cok uyumlu , marcelo denayer
Bir de traore denen adami begendim , ama baktim 18 milyon euro ymus degeri
99 da Burak ?Martinez bizim 99daki bilbao macinda burakin son dakikadaki kafa vurusundan yapti. Hehehehe
Burak Akdis.99 da Burak ?
Dunyada bir tane burak yok herhal.99 da Burak ?
Burak Akdis iyi aklinda kalmis vallaDunyada bir tane burak yok herhal.
Burak akdis renkdas Murat akdis degil :/Murat Akdis iyi aklinda kalmis valla