Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç sanmıyorum o modelde olacağımızı. Hollanda çok über bir örnek çünkü. Orada 50 yıllık bir kültür var. Ben yıllardır söylüyorum; Shakhtar Donetsk olabiliriz diye.

Onların öyle büyük tarihi de yok. Lucescu'ya özel deniyordu ama hemen yerine Braga'dan Fonseca'yı getirdiler ve şu anda gruptan çıkmaya çalışıyorlar. Willian,Mhkitaryan,Douglas Costa,Fernandinho,Fred vs.. 250M'den fazla para kaldırdılar.

Üstelik onların orası soğuk. Bizim burası Brezilyalılar çok daha cazip gelebilir ama hiç denemiyoruz. Benim bildiğim Brezilya Liginden sadece Alex Telles alındı. Onu da iyi paraya satamadık.

Ukrayna'da tüm post Sovyet ülkeleirnde olduğu gibi büyük bir spor kültürü var. Oyuncular gelişiyorlar orada. Bize gelen oyunculara birşey katamıyoruz ki? Oyuncular geri gidiyorlar ileri gitmiyorlar. Genç bir oyuncunun en son tercih etmesi gereken ülke bizimkisi.

Ajax muhteşem gençlerle hem de bizim hiçbir zaman göremiyeceğimiz şey.

Tek f grubu kalmış işlerin belli olmadığı
Hoffenheim yenip Shaktar yenilirse Hoffenheim uefaya geliyor
Shaktar Lyon maçı da final yenen çıkıyor onu takip edeyim bari :D derken shaktar attı

hiç sanmıyorum o modelde olacağımızı. Hollanda çok über bir örnek çünkü. Orada 50 yıllık bir kültür var. Ben yıllardır söylüyorum; Shakhtar Donetsk olabiliriz diye.

Onların öyle büyük tarihi de yok. Lucescu'ya özel deniyordu ama hemen yerine Braga'dan Fonseca'yı getirdiler ve şu anda gruptan çıkmaya çalışıyorlar. Willian,Mhkitaryan,Douglas Costa,Fernandinho,Fred vs.. 250M'den fazla para kaldırdılar.

Üstelik onların orası soğuk. Bizim burası Brezilyalılar çok daha cazip gelebilir ama hiç denemiyoruz. Benim bildiğim Brezilya Liginden sadece Alex Telles alındı. Onu da iyi paraya satamadık.
Shaktar o oyunculara yalnız az miktarda para dökmedi.

Transfer ile her proje sonumuz olacak mali anlamda. Shaktar bile zararlı çıktı okadar satmasına rağmen ama para babaları var.

Ajax Hollanda demişken... 50 sene demişsin. Ok haklı olabilirsin. O vakit komşularına gideyim ülke olarak ve alt yapı konusu ilgili. Belçika.

Belçika daha yeni yeni ciddi anlamda fabrika haline gelmeye başladı. Bizimde bunu yapabilecek insan kaynağımız mevcut hatta daha fazlasına.

Genç ülkeyiz. Malzeme mevcut ama ahçı yok

Oha ya ne istemezsek oluyor

Napoli
Valencia
İnter
Lyon

Şu an Uefa seribaşılar

Lyon tandemi cok uyumlu , marcelo denayer

Bir de traore denen adami begendim , ama baktim 18 milyon euro ymus degeri

Mesela chievo da sofian kiyine diye bir adam izledim

Su an 1 milyon euro gorunuyor degeri , 20 yasinda filan olmasi lazim

Onu alan iyi para kazanir

Cska moskova 2 maçta da real madrid'i yendi ama uefa'ya bile gidemeyip sonuncu oldu..Bu nasıl bir dramdır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt