Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inanılmaz fazla para harcayıp hala bok gibi takım oldukları için alay ediyor herkes bence
Hangi takım mütevazı kadrolar kurup mütevazı para harcıyor ki?
Psg neymar, mbappe gibi world class topçular alıyor.
Bu sezon real gibi takımların da böyle ataklar yapacağına eminim.
Real zamanında bale ve ronaldoya astronomik teklifler yaptığında para ile kupa olmaz dendi mi acaba?
Başarı sisteme ve paraya bakar.
Kaliteli oyuncularla kaliteli futbol oynarsan başarı gelir.
Psg ben de pek sevmem fakat para harcıyorlar diye böyle nefret duyulması bana çok saçma geliyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hangi takım mütevazı kadrolar kurup mütevazı para harcıyor ki?
Psg neymar, mbappe gibi world class topçular alıyor.
Bu sezon real gibi takımların da böyle ataklar yapacağına eminim.
Real zamanında bale ve ronaldoya astronomik teklifler yaptığında para ile kupa olmaz dendi mi acaba?
Başarı sisteme ve paraya bakar.
Kaliteli oyuncularla kaliteli futbol oynarsan başarı gelir.
Psg ben de pek sevmem fakat para harcıyorlar diye böyle nefret duyulması bana çok saçma geliyor

baba harcayıp bi bok yapamıyolar diye dedim
real bale ve ronaldoya milyonları verip 3 sene üst üste cl aldı ne anlatıyorsun sen acaba

Ulan bu Psg kadar parasiyla rezil olan baska bir kulüp yoktur herhalde.
Daha iki sene evvel Barca’yi 4-0 yenip bu is bitti derken rövansta 6 yemislerdi.

Simdi de git Manu’yu deplasmanda 2-0 yen sonra da gel evinde elen.

Resmen fazia.
Neymar bu sezon sonu kesin gider artık bence PSG onun için büyük pişmanlık oldu.

baba harcayıp bi bok yapamıyolar diye dedim
real bale ve ronaldoya milyonları verip 3 sene üst üste cl aldı ne anlatıyorsun sen acaba
Başarı için kaliteli oyuncular lazım diyorum ben de
Gününüzde de neymar ve mbappe gibi oyuncuların bu piyasada ederi bu
Yanlış bir durum göremiyorum, adamları alıp başarı elde edememiş olabilirler fakat bu mevcut sistem veya hocadan kaynaklı da olabilir.
Parayı basıp mevkilere kaliteli topçu almanın bir problemini göremiyorum.
"parayla kupa alınmaz zaaa" tarzı yorumlar bana oldukça saçma geliyor. Para olmazsa kaliteyi bulman zor

Ilk maci deplasmanda 2-0 kazanip da kendi evinde bin tane sakat oyuncusu olan United'a yenilerek turu veriyorsan kapat o dükkani.

PSG yine ikinci turda elenmeyi basardi.

Psg antipatik kulüp. Utdin B orta sahasına karşı rezil oldular ya, daha fazla söze gerek yok.

Roma farkı ile müthiş bir pozisyon harcadı. Dakika 112

Olay tam olarak para değil bir futbol gelenekleri kültürleri yok yok toplama takımları asla sevmem seyirci tiyatro izliyor ses soluk yok. Bizim çocukluğumuzun efsane takımları milanlar manular liverler ajaxlar bunların yanında küçük kaldılar ben şahsen bu yüzden sevmiyorum bu gibi takımları.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Penaltıyı verdi en sevdiği işi yaptı yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt