Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi'nde en çok üzüldüğüm iki maç Porto maçlarıdır. İki maçı da kazanabilirdik. Schalke deplasman ve Moskova deplasmanı hak etmedik ama iki Porto maçları ah ah içimde kaldı.

Varın en büyük saçmalıklarından biri oyunun doğal akışında hiç bir hakem penaltı vermez o pozisyona varda adamın gözüne sokuyorlar çekmeyi hakem de penaltı veriyor tabi
İyi de pozisyon penaltı ki bunda tartışılacak bir şey yok. VAR sayesinde gözden kaçmıyor, tartışma olmuyor, küçük takımların hakkı yenmiyor, Real gibi takımlar haksız yere tur atlamıyor. Bu bence çok güzel birşey. Doğal akışa göre penaltı çalınan Marcao'nun el pozisyonunda VAR olsaydı belki de bugün bizim maçımızı tartışıyor olacaktık forumda.

Tabi bu anlattıklarım Türkiye'de işlenen VAR ile sıfır alaka. Dünya üzerinde VAR'ı bu kadar kötü kullanan bir lig yoktur.

Bu takım kalitesiz mi ? :):asd:

canvas.png

PSG United karşısına böyle çıkmış. Elenirsin tabi 3-4-2-1 nedir ?

Dani Alves ve Bernat ı orta saha kanatları yapmış :asd::asd:

index.png

Hangi takım mütevazı kadrolar kurup mütevazı para harcıyor ki?
Psg neymar, mbappe gibi world class topçular alıyor.
Bu sezon real gibi takımların da böyle ataklar yapacağına eminim.
Real zamanında bale ve ronaldoya astronomik teklifler yaptığında para ile kupa olmaz dendi mi acaba?
Başarı sisteme ve paraya bakar.
Kaliteli oyuncularla kaliteli futbol oynarsan başarı gelir.
Psg ben de pek sevmem fakat para harcıyorlar diye böyle nefret duyulması bana çok saçma geliyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dünya piyasasının dengelerini bozdular bir yaz dönemi 400 m euro verip 2 adam alarak. Onlar yüzünden herkesin değeri yükseldi vs.

Normal bir durum değil.

Dünya piyasasının dengelerini bozdular bir yaz dönemi 400 m euro verip 2 adam alarak. Onlar yüzünden herkesin değeri yükseldi vs.

Normal bir durum değil.
O takımın yarısı yoktu yalnız. Hele orta sahada hiç biri yoktu.
Takımın yarısının olup olmaması beni İlgilendirmez, arkadaş genel olarak manu takımının dandik olduğunu ima ediyor ve ben de buna katılmıyorum.

Kaldı ki neymar ve mbappe gibi adama günümüz futbolunda daha az para veremezsin, barçadan neymarı 100 milyona getiremezsin.
Üstelik barça ve monaconun "100 milyon ver yeter kardeş" dediğini ve psg nin de "olur mu canım 222 şer vereyim de genç adamsın cebinde para bulunsun, Ayrıca piyasayı da çökertiriz hem :d" dediğini hiç sanmıyorum.
Biri zaten serbest kalma bedeli neymar için , diğeri de Avrupa ın en iyi çıkış yapan genç oyuncusu, geleceğin en önemli yıldız adaylarından biri olma potansiyeli olan mbappe.

Bu durumda bakarsak Barcelona da ousmane dembeleye az para vermedi,
Veya yıllar önce real Madrid bale ve ronaldoya totalde 200+ para bayıldı, o döneme göre piyasa için makul paralar mıydı?

Ronaldoyu Ronaldo yapan real oldu, kupalar kazandı orası ayrı. Fakat mantıken dünyanın en iyilerini takıma toplamaya çalışan ve üst düzey başarılara oynayan kulüpler oldular. Başkanlarının Arap olması, tarihlerinin nasıl olduğu vs beni ilgilendirmez.
Fakat piyasanın dıbına* koydu tarzı söylemleri ben saçma buluyorum, burada tek suçlunun ve sorumlunun psg olduğunu da hiç sanmıyorum.

Bu yaz başta real olmak üzere pek çok premier lig kulüplerinin hangi oyunculara ne paralar ödeyeceğini göreceğiz hep birlikte.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

endüstriyel futbola karşı verilen savaşın simgelerinden olmayı başardı united bence tebrikler eskiyi savunacağızz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt